Back to school με προληπτικές εξετάσεις υγείας για όλη την οικογένεια από τον Όμιλο Affidea

Το «κεφάλαιο» της υγείας είναι από τα σημαντικότερα στη ζωή κάθε μέλους της οικογένειάς μας.

Back to school με προληπτικές εξετάσεις υγείας για όλη την οικογένεια από τον Όμιλο Affidea

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο όμιλος Affidea, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους.

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school», λοιπόν, περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι καλούνται να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή και συνδυαστικό, σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2023, ενώ για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού.

back-to-school-affidea-2.jpg

Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας

Εάν τη νέα σεζόν, θέλετε να πραγματοποιήσετε τον ετήσιο check up έτσι ώστε να ξεκινήσετε το γυμναστήριο ή τις αθλητικές σας δραστηριότητες, με σύμμαχό σας την Affidea, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Κλινική εξέταση από καρδιολόγο στην προνομιακή τιμή των 20€ και να κλείσετε το ραντεβού σας στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί.

Μάλιστα, για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού. Εάν ζητηθεί, χορηγείται ιατρική βεβαίωση αθλητικής ικανότητας, κατόπιν διενέργειας triplex καρδιάς, επίσης σε προνομιακή τιμή.

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες

Επιπλέον, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν τη δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες στην προνομιακή τιμή 20€.

Μάθετε περισσότερα για τα προνομιακά προγράμματα εδώ.

back-to-school-affidea-3.jpg

1+1 για check up υγείας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea με κωδικό από το Vodafone Thank You

Και επειδή, οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου (check up) είναι το ετήσιο δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας, για υγεία και ευεξία, έχουμε τη δυνατότητα για 1+1 check up υγείας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea με κωδικό από το Vodafone Thank You.

Η προσφορά ισχύει στην προνομιακή τιμή 15€ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2023. Για την πραγματοποίηση του check up δεν απαιτείται ραντεβού ή παραπεμπτικό ιατρού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved