Κάντε παιχνίδι το οικογενειακό δείπνο

Το τραπέζι του φαγητού είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου όλη η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη. Είναι λοιπόν και το κατάλληλο μέρος για να κάνετε πράγματα μαζί και να περνάτε την ώρα σας. Υπάρχουν λοιπόν παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε τρώγοντας όλοι μαζί και να διασκεδάσετε!

Κάντε παιχνίδι το οικογενειακό δείπνο

Καλεσμένοι: Παίξτε το παιχνίδι των καλεσμένων. Ο κάθε ένας από την οικογένεια δηλώνει ποιον θα ήθελε να καλέσει για φαγητό και γιατί. Διάσημους ή άσημους θα πρέπει τα παιδιά σας να δώσουν τις κατάλληλες εξηγήσεις για το θέμα.

Τελειώστε την ιστορία: Θυμάστε το χαλασμένο τηλέφωνο; Αυτό το παιχνίδι το θυμίζει πολύ. Ένας απ' όλους ξεκινά μια ιστορία λέγοντας δύο προτάσεις. Ο κάθε ένας στη δική του σειρά συνεχίζει την ιστορία μέχρι να φτάσετε στο τέλος.

Ανασκόπηση της ημέρας: Ο κάθε ένας με τη σειρά του κάνει μια μικρή ανασκόπηση για το πώς πέρασε τη μέρα του, τι έκανε με τους υπόλοιπους να σχολιάζουν και να τον βοηθούν αν είχε κάποιο πρόβλημα.

Ποιος είμαι; Όλοι επιλέγουν ένα διάσημο πρόσωπο και δίνοντας στοιχεία προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να μαντέψουν για ποιον πρόκειται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved