Ήρθε η ώρα να λερωθείτε!

Καλοκαίρι είναι, οι εξωτερικοί χώροι υπάρχουν γιατί λοιπόν να μην λερωθείτε παίζοντας με τα παιδιά σας. Αφιερώστε μια μέρα στην... τέχνη και κάντε ότι μπορείτε για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας.

Ήρθε η ώρα να λερωθείτε!

Σχέδια με αφρό ξυρίσματος: Είναι ένας τρόπος αρκετά οικονομικός για να κάνουν τα παιδιά σας σχέδια. Ρίξτε τον αφρό σε μια επιφάνεια σκληρή και αφήστε το παιδί σας να βάλει τα χέρια του και να κάνει ότι θέλει με αυτό. Ακόμη και στα ρούχα τους να πάει, καθαρίζει εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει λεκέδες.

Ζωγραφίζοντας με λάστιχο: Θυμάστε τα λαστιχάκια που πολλές φορές μας είναι άχρηστα; Να και κάτι που μπορείτε να κάνετε πολύ χρήσιμο. Πάρτε ένα κουτί από παπούτσια και μέσα βάλτε μια λευκή κόλλα χαρτί. Βουτήξτε σε μπογιά ένα λαστιχάκι και τινάξτε το στο χαλί, πολύ γρήγορα για να μην στάξει. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει κάτι από αφηρημένη τέχνη.

Ζωγραφική με κιμωλία: Το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι σας μπορεί να είναι παιχνίδι από μόνο του μαζί με τη βοήθεια κιμωλίας. Κάντε ότι σχέδια θέλετε και στη συνέχεια καθαρίστε το με νερό, θα φύγει αμέσως.

Νερομπογιές και χαρτί: Υπάρχει πάντα και ο πιο απλός τρόπος. Ανακατέψτε νερομπογιές και αφήστε το παιδί σας να ζωγραφίσει πάνω σε χαρτιά μόνο με τα χέρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved