Βρεφικές πάνες Babylino Sensitive: Sensitive φροντίδα

Το δερματάκι του μωρού είναι τόσο ευαίσθητο… Έχει ανάγκη από μια αποδεδειγμένα Sensitive πάνα για την φροντίδα του…  

Βρεφικές πάνες Babylino Sensitive: Sensitive φροντίδα

H Sensitive φροντίδα είναι ένα από τα πιο βασικά ζητούμενα στις κατηγορίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής, ιδιαίτερα μάλιστα στα είδη βρεφικής φροντίδας, αφού όλα τα βρεφικά δερματάκια είναι sensitive (ευαίσθητα).

Print

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ δημιούργησε πρώτη παγκοσμίως το “Sensitive” concept, μια αδιαμφισβήτητη αξία στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής ήδη από το 1997, χάρη στη μοναδική ευαισθησία της ΜΕΓΑ στη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής φιλικότητας και ασφαλούς προστασίας των προϊόντων της. Από την πρώτη ημέρα σχεδιασμού των Babylino Sensitive μέχρι και σήμερα η ΜΕΓΑ εξασφαλίζει στους γονείς και το μωρό τους ένα βρεφικό προϊόν φροντίδας που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η απόφαση αυτή υπερβαίνει τις νομικές απαιτήσεις που ορίζει το δίκαιο της ΕΕ. Η ΜΕΓΑ διερευνά πλήθος υλικών και επιλέγει με αυστηρά κριτήρια μόνο υλικά που συνδυάζουν άριστη απορροφητικότητα, αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας. Γι’αυτό εξάλλου, οι βρεφικές πάνες Babylino oνομάστηκαν «sensitive», δίνοντας την ύψιστη υπόσχεση σεβασμού προς το ευάλωτο δέρμα του μωρού.

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι 1ες πάνες στην Ευρώπη, που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Η επεξεργασία των πρώτων υλών, η επιλογή των υλικών και η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος χρειάστηκε να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η πιστοποίηση Oeko-Tex®, που για τις Babylino Sensitive ήταν μια αδιαπραγμάτευτη επένδυση στην ασφάλεια του βρέφους.

Τι είναι η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100;

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν πάνω από 200 βλαβερές ουσίες. Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών και ελέγχονται όχι μόνο για τις απαγορευμένες από το νόμο αλλά και τις ουσίες που είναι πιθανόν βλαβερές για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού.

Όλες οι βρεφικές πάνες και πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive δεν περιέχουν lotion, latex, parabens και τα EU 26 αλλεργιογόνα. ενώ είναι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα (5 star seal) από Δερματολόγους στο εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Επιπλέον, συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας και από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών - Μαιευτών Αθήνας.

Banner_BL_SeMiaPana_B_1200x759

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα Babylino Sensitive διακρίθηκαν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ε.Ε. Σε ειδική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που προσπαθούν να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια μέσα από τον σχεδιασμό των προϊόντων τους και τις αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου, επενδύοντας στην Ποιότητα και Ασφάλεια πέραν του τι ορίζει η νομοθεσία, με στόχο τη μέγιστη προστασία του βρέφους και του παιδιού. Η κορυφαία αυτή διάκριση αντανακλά την ύψιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ να παράγει ένα απόλυτα ασφαλές βρεφικό προϊόν: τα Babylino Sensitive. Ένα προϊόν που κατάφερε να διακριθεί για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει προς το βρεφικό δέρμα, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Babylino Sensitive. Aποδεδειγμένη προστασία και sensitive φροντίδα…σε μία μόνο πάνα!

babylino-sensitive.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved