Κάντε τις δουλειές του σπιτιού παιχνίδι

Καμιά φορά είστε τόσο πηγμένες στη δουλειά που θα θέλατε το απόγευμα κάποιος να σας βοηθήσει να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Ευκαιρία λοιπόν να μάθετε στα παιδιά σας και κάποια πράγματα για το πώς καθαρίζεται καλύτερα ένα σπίτι, αλλά και να περάσετε ώρα μαζί τους κάνοντας τις δουλειές παιχνίδι.

Κάντε τις δουλειές του σπιτιού παιχνίδι

Φροντίστε να έχετε υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά σας. Οι σκούπες, τα φαράσια, οι σφουγγαρίστρες όλα πρέπει να είναι εύχρηστα και για τα παιδιά σας για να μπορούν να βοηθούν που και που παίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο.

Για να μαζέψουν παίζοντας τα παιχνίδια τους: Μπορείτε να τους δώσετε δύο δαγκάνες για το γκριλ για να πιάνουν τα παιχνίδια τους και να τα βάζουν στα κουτιά. Ή γάντια από την κουζίνα.

Επίσης δεν θα πείραζε εάν σας βοηθούν όπως πρέπει στη συνέχεια να τα ανταμείβετε για τη δουλειά τους. Πώς; Όχι με παιχνίδια και δώρα, αλλά μαγειρεύοντας το αγαπημένο τους φαγητό.

Αφήστε τα να επιλέξουν τι θα κάνουν για να σας βοηθήσουν.

Κι επειδή τα μικρότερα σίγουρα θα δυσκολεύονται να κάνουν κάτι τέτοιο υπάρχουν πράγματα, όπως να σας βοηθήσουν να χωρίσετε κάποια ρούχα. Να τα τακτοποιήσετε σε ένα συρτάρι ή να χωρίσετε τα χρώματα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved