Χριστούγεννα στο σπίτι με ατελείωτο παιχνίδι!

Γράφει η Μαρία-Λουίζα Βούρου

Χριστούγεννα στο σπίτι με ατελείωτο παιχνίδι!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου μαμάδες!

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα σπίτια μας και προσπαθούμε αυτές τις μέρες που είμαστε εντός, να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στα παιδάκια μας και να τους μεταφέρουμε τη μαγεία των γιορτών!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες εμείς οι μαμάδες πάντα καταφέρνουμε με τον τρόπο μας να δημιουργούμε όμορφες εικόνες και εμπειρίες για τα μικρά μας μέσα από τι άλλο; Το παιχνίδι !

lego

Και πάντα μα πάντα θέλουμε να βρίσκουμε ποιοτικά παιχνίδια ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να παίζουν, να διασκεδάζουν αλλά και ταυτόχρονα να μαθαίνουν! Παιχνίδια που αφήνουν τη φαντασία τους να τρέχει και να δημιουργούν!

Ψάχνοντας λοιπόν φέτος με τον άντρα μου για το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιάσονα, αποφασίσαμε να του πάρουμε το Επεκτάσιμο Παιχνιδόσπιτο από τα πλέον αγαπημένα μας LEGO DUPLO! Μια εξαιρετικά καλή επιλογή, καθώς ο Ιασονακος έχει άπειρους τρόπους να παίξει, να διασκεδάσει και πρωτίστως να μάθει!

lego4

Το LEGO DUPLO Επεκτάσιμο Παιχνιδόσπιτο μπορεί να το αναπροσαρμόσει όπως ακριβώς θέλει και να είναι κάθε μέρα και ένας διαφορετικός χαρακτήρας!

Σας ετοιμάσαμε και ένα όμορφο βίντεο για να σας μεταφέρουμε λίγο στο δικό μας Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που είναι γεμάτο παιχνίδι:




Και μην ξεχνάτε, εμείς οι μαμάδες όλα τα μπορούμε και πάντα βρίσκουμε τους καλύτερους τρόπους για να κάνουμε τα μικρά μας να νιώσουν ξεχωριστά και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους παίζοντας !

lego3

Σας φιλώ και σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές!




Μου στέλνετε τα μηνύματά σας στο instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou






© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved