Παιχνίδι στο σπίτι: Η σημασία του να μπορεί να ανακαλύπτει κάθε μέρα νέες δεξιότητες

Γράφει η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Παιχνίδι στο σπίτι: Η σημασία του να μπορεί να ανακαλύπτει κάθε μέρα νέες δεξιότητες

Άλλο ένα lockdown μας βρήκε σπίτι με τον μικρό μου να μην μπορεί να πηγαίνει στον βρεφονηπιακό, με 2 φορές την εβδομάδα μόνο μια σύντομη τηλεδιάσκεψη για τραγούδι και έμενα να έχω μπει στον μήνα μου όπου ακόμα και η μετακίνηση 6 είναι σπάνια. Ρώτησα λοιπόν κάποιες μαμάδες με τι παίζουν τα δικά τους παιδάκια και όλες μου είπαν εμάς με LEGO DUPLO καταφέρνουν να απασχολούνται όλη μέρα!

Ευτυχώς τις άκουσα και πήραμε και εμείς τα LEGO DUPLO με μεγάλα τουβλάκια, ειδικά σχεδιασμένα για μικρά χεράκια προσχολικής ηλικίας!
Ο Γιώργος έχει τρέλα με τα εργαλεία και τις μπουλντόζες, προσποιείται ότι είναι μάστορας, και προσπαθεί να φτιάξει κάτι που χάλασε στο σπίτι! Έτσι διαλέξαμε το LEGO DUPLO Κατεδάφιση με Μπάλα Κατεδάφισης.

leo new

Με αυτό το παιχνίδι μπορούμε να μετακινήσουμε τη μπάλα κατεδάφισης από τη μια πλευρά στην άλλη και να κατεδαφίσουμε το κτίριο, να καθαρίσουμε τον χώρο με τη μπουλντόζα και να παραδώσουμε νέα οικοδομικά υλικά με το φορτηγό μας!

Τα LEGO DUPLO δεν προσφέρουν απλώς μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού στους επίδοξους μικρούς κατασκευαστές αλλά αφήνουν και τη δημιουργικότητά των παιδιών ελεύθερη, να κινούν τις φιγούρες, να χειρίζονται τα τουβλάκια, να τα ταξινομούν κατά μέγεθος και σχήμα, να φτιάχνουν ιστορίες αλλά και να μαθαίνουν τα γράμματα και τους αριθμούς.

Φέτος τις γιορτές και δεδομένων των συνθηκών, χαρίστε την έμπνευση στα παιδιά σας που χρειάζονται, να δημιουργήσουν να κατασκευάσουν, να μάθουν και να παίξουν, με σύμμαχο τα LEGO DUPLO! Συνεργαστείτε μαζί τους, εξερευνήστε το ελεύθερο παιχνίδι και μαζί με τα παιδιά μας ας γίνουμε και εμείς παιδιά για λίγο!

lego ssΚαλές κατασκευές!

DPG Network
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved