Απολύμανση στα σχολεία, με την εγγύηση της KLINEX

Η καθαριότητα και η απολύμανση στα σχολεία είναι φέτος το πιο σημαντικό ζητούμενο για τη σχολική χρονιά που ξεκίνησε, ώστε όλα τα παιδιά να είναι υγιή και όλοι οι γονείς να γνωρίζουμε ότι είναι προστατευμένα και να αισθανόμαστε ασφάλεια.

Απολύμανση στα σχολεία, με την εγγύηση της KLINEX

Διότι αυτή είναι σήμερα η μεγαλύτερη ανησυχία των γονιών, το μεγάλο «στοίχημα» της Πολιτείας, και, ίσως, το πιο σπουδαίο μάθημα που θα πάρουν φέτος τα παιδιά μας από τα σχολεία τους. Στο σχολείο, όπου τα παιδιά μας πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα, χωρίς τη μαμά να φροντίζει να είναι τα πάντα καθαρά, χωρίς τον μπαμπά να τους πει να πλύνουν τα χεράκια καλά – καλά πριν το φαγητό, ακόμα μία φορά…

Ουσιαστικά, στο σχολείο αρκεί να συμβαίνουν δύο πράγματα για να αισθανόμαστε εμείς οι γονείς ασφάλεια πως τα παιδιά μας είναι όσο πιο προστατευμένα γίνεται. Το πρώτο αφορά στη σχέση μας μαζί τους και δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη που οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας. Εφόσον έχουμε κάνει το καθήκον μας, έχουμε μιλήσει στα παιδιά κι έχουμε δείξει με το παράδειγμά μας ποιος είναι ο σωστός τρόπος για την καλή μας υγιεινή, τώρα πρέπει να εμπιστευτούμε τα παιδιά μας πως θα αξιοποιήσουν όλη τη γνώση και την εμπειρία. Έχουν εξάλλου μαζί τους τον δάσκαλο και τη δασκάλα τους, που είναι δίπλα τους και βοηθάει ανά πάσα στιγμή σε ό,τι χρειαστεί.

KLINEX1

Το δεύτερο είναι να εμπιστευτούμε τους ειδικούς που έχουν αναλάβει την καθαριότητα των σχολείων – και ειδικός στην καθαριότητα και την απολύμανση, δεν είναι άλλος από την Klinex. Συγκεκριμένα φέτος, εν μέσω πανδημίας, η Klinex έχει αναλάβει τον εφοδιασμό όλων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του δήμου Αθήνας, του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, με καθαριστικά προϊόντα. Το ίδιο έχει κάνει και για συνολικά 800 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο. Μέσω του προγράμματος αυτού, από το 2016 που ξεκίνησε έως σήμερα, έχουν διατεθεί 300 τόνοι καθαριστικά προϊόντα σε 800 σχολεία 32 ελληνικών νομών, που αφορούν σε 112.000 μαθητές!



Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Klinex όμως, έχει ακόμα ένα σκέλος, που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, όλων των ηλικιών, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους: Μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας, όλοι μπορούν να μάθουν τον καλύτερο τρόπο απολύμανσης, υγιεινής και καθαριότητας μέσα από διαδραστικές ενέργειες, κατάλληλα σχεδιασμένες. Εντελώς δωρεάν, γονείς και δάσκαλοι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να κρατούν τους ιούς και τα μικρόβια μακριά ακόμα και στον χώρο του σχολείου, κάνοντας έτσι την «υπόθεση καθαριότητα» ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!

Η Klinex φροντίζει να προμηθεύει με καθαριστικά προϊόντα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε οι χώροι μέσα στους οποίους τα παιδιά μας μαθαίνουν, παίζουν και αναπτύσσονται να είναι και να παραμένουν υγιεινά καθαροί – το πιο κρίσιμο βήμα για την ασφάλειά τους. Εμείς οι γονείς είμαστε πιο ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το έργο αυτό, το έχουν αναλάβει οι ειδικοί της Klinex, ειδικά αυτή την τόσο κρίσιμη εποχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved