Νίκος Ορφανός: Μετά από καιρό μας δείχνει το γιο του την ώρα που κοιμάται (pics)

Μαζί του στο κρεβάτι, ο τραυματισμένος γάτος τους.

Νίκος Ορφανός: Μετά από καιρό μας δείχνει το γιο του την ώρα που κοιμάται (pics)

Ο Νίκος Ορφανός μετά από αρκετό καιρό, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μοναχογιού του την ώρα που κοιμάται. Ο μικρός Παναγιώτης δεν είναι μόνος, έχει δίπλα του τον Φώντα!

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός «ο Φώντας είναι σε θεραπεία και έχει «δεμένο» ποδαράκι για να μην ξύνει μια μικρή πληγή που έχει. Κοιμάται δίπλα στον Πανούλη σα γούνινο αδερφάκι. Κι εγώ χαίρομαι που ο γιος μου αγαπάει τους γάτους μας και έχει τα παιδικά χρόνια που θα ήθελα κι εγώ να είχα!
Fontas has his leg wrapped in order not to scratch his small wound, as he’s in therapy. He sleeps every night close to Panos. And I feel so happy that my son loves our cats and has the childhood I wish I had myself!».

Οπως έχει δηλώσει ο Νίκος Ορφανός σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, αξίζει 100% να είναι κάποιος γονιός και θεωρεί ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Παφίλη και έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν παιδί από χώρες υψηλού κινδύνου.

Δείτε τον Νίκο Ορφανό και το γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved