Η Kim Kardashian προσέλαβε μοντέλα για να δοκιμάζουν τα ρούχα της ντουλάπας της (pics)

K Kim Kardashian αποφάσισε να "βάλει μια τάξη" στην ντουλάπα της προσλαμβάνοντας μοντέλα που θα δοκιμάζουν τα ρούχα της. 

Η Kim Kardashian προσέλαβε μοντέλα για να δοκιμάζουν τα ρούχα της ντουλάπας της (pics)

«Υπάρχουν κατάλληλα μοντέλα - έχουμε πάρει ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις με μένα και δοκιμάζουν όλα τα ρούχα, φωτογραφίζονται, κάνουν πρόβες για ώρες κάθε μέρα», ανέφερε η διάσημη τηλεπορσόνα.

Σύμφωνα με εκείνη, οι γυναίκες αυτές πληρώνονται για να δοκιμάζουν τα ρούχα που η ίδια θέλει να φορέσει, ενώ προσθέτει πως κάποια στιγμή έγινε και μια γενική δοκιμή όλων των ρούχων στην ντουλάπα της από τα μοντέλα, ώστε να έχει η ίδια γενική εικόνα του τι έχει και πώς μπορεί να το φορέσει.

Η διαδικασία, είναι απλή: «Οι στιλιστές τραβάνε φωτογραφίες και στη συνέχεια τις στέλνουν σε μένα και έπειτα ό,τι μου αρέσει, θα το δοκιμάσω και θα είμαι σίγουρη ότι φαίνεται καλό. Κάνουν τη ζωή μου τόσο εύκολη!»αναφέρει η Κim.

Οι γυναίκες που έχουν προσληφθεί να κάνουν τις δοκιμές ρούχων της Kim, είναι φυσικά προσεχτικά επιλεγμένες ώστε να έχουν ακριβώς το ίδιο σώμα και τις ίδιες αναλογίες με εκείνη.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved