Jenny McCarthy: Δεν βγαίνει ραντεβού με άντρες που δεν αγαπάνε τα παιδιά!

Υπήρξε από τις πιο σέξι και περιζήτητες γυναίκες της Αμερικανικής showbiz. Με εκατοντάδες φωτογραφίσεις σε περιοδικά, δική της εκπομπή στην Αμερικανική τηλεόραση και χιλιάδες fans. Όλα αυτά μέχρι που απέκτησε τον γιο της Evan. 

Jenny McCarthy: Δεν βγαίνει ραντεβού με άντρες που δεν αγαπάνε τα παιδιά!

Η διάγνωση των γιατρών λίγο καιρό μετά την γέννησή του, οτι ο Evan πάσχει από αυτισμό άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της. Ο Evan είναι πάντα η πρώτη της προτεραιότητα. Παρά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πατέρα του γιου της η όμορφη Jenny McCarthy δεν εγκατέλειψε την πίστη της στον έρωτα. Για αρκετά χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Jim Carrey και μάλιστα εκείνος της είχε κάνει και πρόταση γάμου on air σε τηλεοπτικό show αλλά τελικά οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Ελεύθερη κι ωραία αποφάσισε να πει το ναι στην πρόταση μιας φίλης της να της γνωρίσει κάποιον που πίστευε οτι θα ταίριαζαν. Αλλά.... όπως διηγείται η ίδια στο twitter της:

"Αποφάσισα να πω το ναι σε ένα ραντεβού στα τυφλά που μου κανόνισε μια φίλη. Πήγα αεροπορικώς εκεί που μένει εκείνος. Τόσο πολύ πιστεύω στον έρωτα. Έκανα check in στο ξενοδοχείο μου κι ετοιμάστηκα. Πήγα στο εστιατόριο και κάθισα. Πέντε λεπτά αργότερα - ίσως μόλις μετά από 2 λεπτά συζήτησης- εκείνος άρχισε να λέει πόσο απεχθάνεται τα παιδιά. Ήθελε να κάνει σαφές πως δεν ενδιαφερόταν να παίξει τον ρόλο του πατέρα-αντικαταστάτη και πως ήταν εκεί μόνο για να περάσει καλά. Δεν έμεινα ούτε μέχρι να έρθει ο λογαριασμός. Σηκώθηκα, πήρα την τσάντα μου, του είπα συγνώμη, έφυγα και γύρισα σπίτι μου. Από αυτό το ραντεβού και μετά τα κριτήριά μου για να βγω με κάποιον έχουν να κάνουν με τις εξής δύο ερωτήσεις: Σου αρέσουν τα παιδιά; Έχεις δικά σου παιδιά;"

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved