Κρατήστε τις ψείρες σε απόσταση με Pharmasept

Ο Σεπτέμβρης ανέκαθεν ήταν ο φόβος κάθε γονιού με μικρό παιδί. Τα σχολεία ξεκινάνε και οι ψείρες καραδοκούν να καταλάβουν κάθε ευαίσθητο παιδικό κεφαλάκι.

Κρατήστε τις ψείρες σε απόσταση με Pharmasept

Δυστυχώς είναι σχεδόν αναπόφευκτο, μια διαδικασία που όλοι έχουμε περάσει αν θυμηθούμε πολλά χρόνια πίσω, εκεί κάπου στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Και η ταλαιπωρία δεν τελειώνει εδώ, ίσα ίσα τώρα ξεκινάει. Στο σχολείο το ένα παιδάκι «κολλάει» το άλλο, έρχονται οι ψείρες στο σπίτι, κολλάει και το αδερφάκι και μετά τρέχει η μαμά ή ο μπαμπάς στο φαρμακείο για να πάρει κάποιο χημικό ελιξίριο (ναι, αυτή η χαρακτηριστική δυσάρεστη μυρωδιά που μας έκανε να ντρεπόμαστε την άλλη μέρα στο σχολείο) και να διώξει τους ανεπιθύμητους μικροσκοπικούς «επισκέπτες» που κολλάνε στα μαλλιά. Δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση.

Όπως ο σοφός λαός λέει όμως, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Γι αυτό μαμά και μπαμπά μην περιμένετε να έρθουν οι ψείρες για να τις διώξετε μετά. Απλά κρατήστε τις εξαρχής σε απόσταση! Πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου δεν ξεχνάμε να εφοδιαστούμε με κάποια προληπτική αντιφθειρική λοσιόν από το φαρμακείο.

Η Pharmasept, γνωστή για τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής περιποίησης, έχει τη λύση! Το Tol Velvet School Cologne είναι μία αρωματική λοσιόν καθημερινής χρήσης χωρίς σιλικόνη και parabens που προστατεύει & περιποιείται τα μαλλιά. Περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια και πρωτεΐνες μεταξιού, ενώ είναι κλινικά μελετημένη στο νοσοκομείο Αττικόν.

Το Tol Velvet School Cologne προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής (αιθέρια έλαια από Λεβάντα, Ευκάλυπτο, Κιτρονέλλα, Τea tree oil), ανακουφίζει το δέρμα (εκχύλισμα Χαμομηλιού, Αλλαντοΐνης, Aloe Vera) και θρέφει τα μαλλιά (πρωτεΐνες Μεταξιού, Προβιταμίνη Β5), ενώ το μπουκάλι των 100ml κοστίζει μόνο 7,90€. Το καλύτερο έμεινε για το τέλος, είναι η μόνη λοσιόν με ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΡΩΜΑ! Το λέει άλλωστε και στο όνομά της «Cologne», δηλαδή κολόνια!

Βρείτε τα προϊόντα της Pharmasept αποκλειστικά στα φαρμακεία και μάθετε περισσότερα στο www.pharmasept.gr και στο www.facebook.com/Pharmasept

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved