Δείτε την Σεμίνα Διγενή νεαρή μανούλα με τη νεογέννητη κορούλα της! (εικόνα)

Η κόρη με τη μάνα έχουν μία ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση η οποία χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο δυνατή.

Δείτε την Σεμίνα Διγενή νεαρή μανούλα με τη νεογέννητη κορούλα της! (εικόνα)

Οι δύο γυναίκες λόγω του ίδιου φύλου, καταλαβαίνει απόλυτα η μία την άλλη και μάλιστα όταν το κορίτσι περάσει από την εφηβεία στην ενηλικίωση το δέσιμο είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Η Σεμίνα Διγενή, είναι μία από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους της χώρας μας. Ταυτόχρονα με την καριέρα της, έκανε και οικογένεια. Πώς τα κατάφερε; Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις. Από την στιγμή που γεννήθηκε η κόρη της, Κίρκη, όπως είχε πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, την έπαιρνε μαζί της στο μοντάζ αλλά και στα τηλεοπτικά στούντιο που έκανε τις εκπομπές της. Οι δύο γυναίκες έχουν άψογη σχέση μεταξύ τους ενώ αρκετά συχνά βρίσκουν χρόνο η μία για την άλλη, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Τη Γιορτή της Μητέρας, όπως οι περισσότερες διάσημες μαμάδες, έτσι κι η γνωστή δημοσιογράφος, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία φωτογραφία της, όταν εκείνη ήταν σε νεαρή ηλικία και η κορούλα της ήταν νεογέννητο μωράκι, στην Σαντορίνη. Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι της άφησαν το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία!

Δείτε την:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved