Η διάσημη τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή χωρίς να μάθει ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας

Μία ολόκληρη ζωή έψαχνε να βρει τον πραγματικό της πατέρα και όταν στα 71 της χρόνια κατάφερε να βρει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της στην οποία θα αναγραφόταν το όνομά της, διαπίστωσε πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο ώστε να μην το μάθει ποτέ!

Η διάσημη τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή χωρίς να μάθει ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας

Αυτά τουλάχιστον αποκαλύπτει η κόρη της αξέχαστης τραγουδίστριας Έρθα Κιτ, η οποία σήμερα μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για το μαράζι της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή χωρίς να μάθει ποτέ ποιος ήταν ο πραγματικός της πατέρας.

Όταν το 1998, στα 71 της χρόνια η Έρθα Κιτ κατάφερε να βρει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, πίστευε πως εκεί θα αναγραφόταν το όνομά του και τελικά θα κατάφερνε να μάθει το μεγάλο μυστικό της μητέρας της. Μόνο που προς έκπληξή της αλλά και μεγάλη απογοήτευσή της διαπίστωσε πως στο έγγραφο είχε εσκεμμένα σβηστεί το όνομα προκειμένου κάποιοι να «προστατεύσουν» τον βιολογικό της πατέρα. Αυτά τουλάχιστον αποκαλύπτει η κόρη της Έρθα Κιτ, Κιτ, η οποία γνώριζε πολύ καλά και τον πόνο της που δεν είχε καταφέρει ποτέ να γνωρίσει τον πατέρα της.

Το μόνο που γνώριζε η αξέχαστη ερμηνεύτρια ήταν πως ο πατέρας της ήταν λευκός, όμως μία ζωή η ίδια ένιωθε πως ζούσε στο περιθώριο, γεγονός που της είχε δημιουργήσει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Το μόνο που κατάφερε να μάθει από τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, ήταν την ακριβή ημερομηνία της γέννησής της καθώς ούτε αυτό το γνώριζε κατά τη διάρκεια της ζωής της και χρειάστηκε να φτάσει 71 ετών για να το μάθει.

Η Έρθα Κιτ έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2008 με αυτή την πίκρα αφού δεν κατάφερε ποτέ να μάθει ούτε μία πληροφορία για τον πατέρα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved