Tην πήρε κορίτσι, την έκανε… Μπομπ ο Μάστορας!

Η θεία Αιμιλία είναι περίεργο παιδί. Αγοροκόριτσο. 

Tην πήρε κορίτσι, την έκανε… Μπομπ ο Μάστορας!

Γι’αυτό η Εύα και η Έλενα, αν μπορούσαν να επιλέξουν με ποιον άνθρωπο θα… ναυαγήσουν σε ένα ξερονήσι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα διάλεγαν τη «θεία».Με τα παιδιά η Αιμιλία γίνεται παιδί. Λάθος. Γίνεται ο Ντένις ο τρομερός. Μπορεί σε χρόνο dt να σου κάνει το σπίτι οικόπεδο. Και μετά ξανά σπίτι. Μάλιστα καλύτερο από πριν. Πιάνουν τα χέρια της. Πριν από μερικές μέρες δεν ήξερα αν θέλω να την αγαπήσω πιότερο ή να τσαντιστώ μαζί της. Γιατί πήρε την Έλενα από αρχές Ιουλίου να την κατεβάσει στα Χανιά. Τελικά κέρδισε το αγγελάκι κι όχι το διαβολάκι…

Η Έλενα λοιπόν, έφυγε για Χανιά με τη θεία Αιμιλία. Έπειτα από δέκα μέρες, η θεία γύρισε κι άφησε την Έλενα στην γιαγιά. Την πεθερά. Εδώ δεν χωράνε οπαδικά. Είμαστε όλοι εναντίον.

Μέχρι προχθές δεν ήξερα τι έχει συμβεί στο παιδί μου αυτό το δεκαήμερο. Πίστευα ότι απλά περνάει καλά. Ότι διαβάζει κάνα βιβλίο, αράζει στη θάλασσα, παίζει με το κινητό, άντε και βαριά-βαριά να πηγαίνει για ψάρεμα με τη θεία Αιμιλία… Όλα αυτά μέχρι προχθές. Που ήρθε η θεία να μας δει. Και να μας πει πως πέρασε με την Έλενα. Για την ακρίβεια πως… μετάλλαξε το κοριτσάκι (μου) σε … Μπομπ ο μάστορας! Μέσα σε δέκα μέρες η Έλενα έσκαψε, έβαψε, κλάδεψε, έφτιαξε έναν ξύλινο φράχτη, έμαθε να βάζει το αυτοκίνητο μπροστά (ταχυκαρδία), ανέβηκε σε μια ταράτσα για να δει το ηλιοβασίλεμα (συγκοπή…). Δεν άντεξα να ακούσω άλλο! Μου έφταναν αυτά. Αρκούσαν.

Για να μην ξαναστείλω την Έλενα με τη θεία. Να μην την ξαναστείλω για δέκα μέρες… Θα την παίρνει όσο θέλει. Γιατί με τη θεία, η Έλενα έκανε όλα αυτά που δεν θα έκανε ποτέ μαζί μου! Βλέπεις, οι μπαμπάδες τις κόρες τις έχουμε κάτι μεταξύ Τίνκερμπελ και Χιονάτης. Είμαστε και οι δυο ξαπλωμένοι στον καναπέ και άμα πει «διψάω», στο… διψ έχει το ποτήρι με το νερό στο χέρι! Να πιάσει σφυρί, κλαδευτήρι; ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!

Να που έπιασε. Και τα έκανε (όπως έμαθα) όλα καλά. Βρε την Έλενα… Βρε τη θεία Αιμιλία…

Νίκος Συρίγος
Διευθυντής του Onsports.gr / Ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved