Μουντιάλ με… δανεικό γιο!

Με τον DINO, με τον Γιώργο, με τον Μάκη και τα άλλα παιδιά…

Μουντιάλ με… δανεικό γιο!

Λένε πως το Μουντιάλ είναι η γιορτή των ανδρών. Των ανδρών όλων των ηλικιών. Ειδικά των αγορομπαμπάδων, αφού κάθε 4 χρόνια, έχουν την ευκαιρία να δουν μπαλίτσα χωρίς άγχος, χωρίς βρισιές και κυρίως χωρίς τον φανατισμό που χαλάει, πολλές φορές, τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Οι κοριτσομπαμπάδες πάλι πρέπει να βρουν τρόπο, αφού πείσουν τη σύζυγο-μαμά πως «μια φορά στα 4 χρόνια συμβαίνει, να έχει κάθε μέρα μπάλα», μετά θα πρέπει να βρουν μια καλή δικαιολογία και για τις κόρες, επειδή θα περάσουν τον ένα από τους τρεις μήνες του καλοκαιριού μπροστά στην τηλεόραση. Άρα; Άρα μέχρι τις τρεις το μεσημέρι που θα ξεκινάει το πρώτο ματς, οφείλεις, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα να κάνεις αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Μετά βλέπεις… Μπάλα!

Όσοι πάλι από εσάς δεν έχετε κόρες αλλά γιούς… No problem. Από τις 3 και μετά αρχίζει η γνωστή ιεροτελεστία… Και με την πλατφόρμα της DANONINO μάλιστα με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια! Και μπαλίτσα και εκπαίδευση. Γιατί καλά τα βιβλία Γεωγραφίας και οι Άτλαντες αλλά με τη μπάλα μαθαίνεις τις χώρες καλύτερα! Από τη «βασίλισσα» των Μουντιάλ Βραζιλία, μέχρι την… αιώνια πεισματάρα Γερμανία και το ράθυμο Μεξικό! Όλα τα μαθαίνεις παρέα με τον Dino, το αγαπημένο δεινοσαυράκι που αποφάσισε να ταξιδέψει τα παιδιά μας στη γιορτή του ποδοσφαίρου!

DINO 1

Και μιας και δεν έχω γιο, θα… δούμε Μουντιάλ με τον γιο του κολλητού, του Μάκη! Τον Γιώργο… Τον Πουγιόλ… Λόγω μαλλιού… Και θα μάθουμε και τις χώρες… Εγώ με τον πατέρα του με σουβλάκια/πίτσα+ μπύρα και ο Γιώργος με τα γιαουρτάκια του DANONINO.

DINO 2

Προσέξτε. Πας στο super market, παίρνεις το γιαουρτάκι, γυρνάς σπίτι, βγάζεις τη ζωγραφιά που περιέχει η συσκευασία- μία από τις οκτώ κάρτες, που απεικονίζουν χώρες οι οποίες συμμετέχουν στη μεγάλη Γιορτή του Ποδοσφαίρου, όπως η Γερμανία, Αγγλία, Βραζιλία, Μεξικό, Γαλλία, Αργεντινή, Ρωσία, Πολωνία -, και ενώ βάζεις το παιδί να ζωγραφίζει, παίρνεις το τάμπλετ, κάνεις download τη νέα εφαρμογή Danonino Wakatoon για ios ή android κινητά και tablet και ο Γιώργος… τρώει, παίζει και μαθαίνει! Αντρικές δουλειές… Ξεκάθαρες!


Εμείς απλά βοηθάμε… Σκανάρουμε με το φακό του τάμπλετ τη ζωγραφιά που φτιάχνει ο Γιώργος με τη βοήθεια του app, ο Dino ως δια μαγείας «ζωντανεύει» με τα χρώματα της ζωγραφιάς του Γιώργου και παίζει μπαλίτσα σε κάποια από τις… ποδοσφαιρομάνες που παίζουν στο Μουντιάλ! Χαρούμενος ο Γιώργος, χαρούμενοι οι κολλητοί!

Πάρε μία γεύση από τα συναρπαστικά ταξίδια του Dino παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:



Οργάνωσε και εσύ mundial βραδιές παρέα με τους κολλητούς σου αλλά και τα παιδιά σου!

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.danonino.gr

Νίκος Συρίγος
Διευθυντής του Onsports.gr / Ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved