Δοκίμασα το κόλπο νανουρίσματος από το Frozen 2 και φάνηκε να λειτουργεί

Αν θες να πείσεις τα παιδιά να κοιμηθούν, αξίζει να το δοκιμάσεις 

Πατούλια Kατερίνα
Δοκίμασα το κόλπο νανουρίσματος από το Frozen 2 και φάνηκε να λειτουργεί

Αν ζεις όπως κι εγώ σε ρυθμούς Frozen 2, με δύο νήπια κορίτσια στο σπίτι, έχεις σίγουρα δει την δεύτερη συνέχεια των δύο διάσημων αδερφών με καταγωγή από την Αρεντέλα, έχεις δύο πλάσματα που κυκλοφορούν στο σπίτι (κι εκτός εννοείται) με τη νέα στολή της Έλσας και σου έχει κολλήσει στο υποσυνείδητο όσο τίποτα άλλο το νανούρισμα της μαμάς της Έλσας και της Άννας.

Μιλάμε για την αρχή της ταινίας όπου οι μικρές στο throwback Έλσα και Άννα ανεβαίνουν στο κρεβάτι και κουρνιάζουν στην αγκαλιά της μαμάς τους βασίλισσας Iduna. Η μικρότερη Άννα είναι πολύ δραστήρια μέχρι τη στιγμή που η μαμά της με το μακρύ της δάχτυλο ξεκινά να χαϊδεύει μπρος και πίσω το μέτωπο της μικρής, σαν να κάνει σκι το δάχτυλό της στην κορυφή του μετώπου κι ως την άκρη της μύτης της. Η μικρή Άννα πέφτει για ύπνο στο λεπτό αλλά την αλήθεια θα στην πω, στην απόγνωσή μου να κοιμίσω τη Νάγια που δεν κοιμάται ποτέ και με τίποτα, δοκίμασα το κόλπο το οποίο πέτυχε. Όχι τόσο γρήγορα όπως στο Frozen αλλά πέτυχε.

tumblr pyas16Mo1R1tb8alro2 1280

Σε συνδυασμό με το νανούρισμα για το βοριαδάκι που πάει να βρει ποταμάκι, το οποίο έμαθα απ’ έξω κι ανακατωτά και τραγουδάω κάθε βράδυ, το κόλπο φαίνεται να πετυχαίνει και δημιουργεί και μια ωραία ανάμνηση και στα κορίτσια μου, όπως εκείνη που έδειξαν να έχουν αργότερα με σα στην ταινία η Έλσα και η Άννα.

frozn1

Δοκίμασε κι εσύ το κολπάκι νανουρίσματος και πες μου αν πέτυχε.Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/







© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved