Πώς θα φτιάξεις την πιο ωραία πανότουρτα για το baby shower της κολλητής σου

Ένα ξεχωριστό δώρο για το πιο ξεχωριστό baby shower

Πατούλια Kατερίνα
Πώς θα φτιάξεις την πιο ωραία πανότουρτα για το baby shower της κολλητής σου

Βρισκόμαστε κοντά στο 2000 όταν η Carrie του θρυλικού πια Sex and the City φτάνει στο baby shower της κολλητής με μια πανότουρτα αγκαλιά.

Οι άγνωστες λέξεις στο μυαλό μου πολλές. Τι είναι επιτέλους αυτό το πάρτι, λαμβάνει χώρα κάποιο μπανάκι άκα shower και τρώγεται αυτή η τούρτα;

Από τότε πέρασαν δεκαετίες ολόκληρες, κάθε μαμά απολαμβάνει το baby shower, το πάρτι πριν τον ερχομό του μωρού και εγώ έχω γίνει ειδική στις diaper cakes τις πανότουρτες δηλαδή!



Αρχικά, αν απορείς γιατί πρέπει να κάνεις baby shower, να σου πω ότι το εν λόγω πάρτι είναι στην λογική του bachelorette. Ουσιαστικά, αποτελεί μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν όλες οι φίλες της μέλλουσας μαμάς ιδανικά στο σπίτι της ή κάπου κοντά, να γελάσουν, να δώσουν το δωράκι που θέλουν για το μωρό και προετοιμάσουν τη μαμά για ό,τι την περιμένει.

Από το να γεμίσεις μια μαμά με δώρα στο μαιευτήριο που θα πρέπει να τα αλλάξει στον χρόνο που δεν θα έχει, είναι προτιμότερο να τα έχει από πριν και να τα χρησιμοποιήσει άμεσα. Τώρα αν αγχώνεσαι με τις παραδόσεις που λένε ότι δεν πρέπει να αγοράζεις νωρίτερα δώρα για το μωρό, να σου θυμίσουμε πως έτσι κι αλλιώς το party γίνεται κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού κι ενώ έχουν όλα κυλήσει καλά.


Για να μην στα πολυλογώ, fan των baby shower και βλέποντας τις τιμές στις οποίες πωλούνται οι πανότουρτες Online και στα μαιευτήρια (80 ευρώ πάμε καλά παιδιά) ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με το σπορ και η πρώτη μου diaper cake για τον γιο της φίλης μου ήταν μεγάλη επιτυχία.


shower1

Ακολούθησαν πολλά baby showers, πολλές πανότουρτες και πρόσφατα έφτιαξα μια diaper cake και για την βαφτισιμιά μου to be!

Το καλό με το δικό σου diaper cake είναι ότι θα βάλεις τις πάνες που αποτελούν επιλογή και της μαμάς και θα τοποθετήσεις τα αντικείμενα κουκλάκια, ρουχάκια, πιπίλες και όχι μόνο που έχεις επιλέξει αποκλειστικά εσύ και στην ποιότητα που θες.

Τα απαραίτητα: Ανάλογα με τις στρώσεις, θα χρειαστείς 35 με 55 πάνες το 1 και το 2 νούμερο για νεογγένητο καλύτερα για να χρησιμοποιηθούν.

Γαντάκια για τυλίξεις τις πάνες και να τις σιγουρέψεις με τα λαστιχάκια χωρίς να λερωθούν.

Λαστιχάκια πολύχρωμα μεγάλα για να τυλίξεις τις πάνες και δες πώς θα τις τυλίξεις εδώ




Αν θέλεις μπορείς να κόψεις ένα χαρτόνι για να είναι η βάση αλλιώς μια πραγματική χάρτινη βάση τούρτας είναι η επόμενη επιλογή σου. Οι πάνες μπορούν να στερεωθούν μεταξύ τους και με ένα μεγάλο λαστιχάκι. Ξεκινάς να στήνεις στρογγυλά τις πάνες και χρησιμοποιείς διπλωμένα κουβερτάκια, πανάκια για τις γουλιές ή και σκέτες κορδέλες για να καλύψεις τις πάνες.



Βάζεις τα αντικείμενα που θες να δωρίσεις το μωρό, περιμετρικά της τούρτας με προτίμηση σε ζιπουνάκια, λούτρινα στην κουρυφή και πιπίλες ή μασητικά. Στην τούρτα της κολλητής, μεγάλης φαν του Παναθηναϊκού, η πανότουρτα είχε επιλογές από το paoshop.gr!



Όσο ανεβαίνεις στους ορόφους της τούρτας, θα μειώνεις τον αριθμό των πανών που θα χρησιμοποιείς.



Δες και τη δημιουργία της τούρτας παρακάτω!

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved