Φτιάξτο μόνη σου! Ενα τρελό στρουμφοπάρτι!

Η ζωή μου, ο θησαυρός μου, η ψυχή μου... ο Χριστάκος μου έγινε τεσσάρων χρονών! Και διάλεξε να κάνουμε στο...«μανιτάρι» μας...το πιο τέλειο στρουμφοπάρτυ!

Ολα ξεκίνησαν όταν ψάχναμε σχέδιο για την τούρτα και ο μικρούλης μου ξετρελάθηκε όταν είδε τα στρουμφάκια-φιγούρες γύρω γύρω από το μανιταρόσπιτό τους. «Αυτήηη θέλω φώναξε ενθουσιασμένος»!

Μετά ανέλαβα όλα τα υπόλοιπα για ένα τέλειο στρουμφοπάρτυ. Διακόσμησα το σαλόνι μας με μια όμορφη γιρλάντα με τα στρουμφάκια και την στρουμφίτα.

Στην μέση του σαλονιού έβαλα ένα τεράστιο μαξιλάρι που έγραφε Happy Smurfday για το καλως όρισμα! Τράλαλαλαλα λαλάλαλαλαλά!

Όπως όλοι ξέρετε τα στρουμφάκια λατρεύουν τα γλυκά. Γι' αυτό φτιάξαμε μαζί με την φίλη μου την Νίκη ένα μικρό candy bar με μανιταροκεκάκια και μανιταρο-cake pops! Ηταν πεντανόστιμα και δεν περίσσεψε ούτε ένα.

Εφτιαξα επίσης μικρά χάρτινα μανιταράκια που κόλλησα σε ξυλάκια και χρησιμοποίησα για να στολίσω όλες τις πιατέλες μας.

Αυτό όμως που απογείωσε πραγματικά το πάρτυ μας ήταν η εκλεκτή καλεσμένη μας η... Στρουμφίτα! Τα παιδιά έπαιξαν, χώρεψαν, γέλασαν. Ηταν ένα απολαυστικό απόγευμα!

Η βραδιά τελείωσε με τα δωράκια -τρισδιάστατα μανιταράκια που μέσα είχαν καραμελίτσες, που πρόσφερε ο Χριστάκος στα φιλαράκια του που έφευγαν σιγά σιγά! Και βέβαια όλοι πήραν και από ένα χάρτινο στρουμφοκαπέλο!

Τα γενέθλια του μονάκριβού μας είναι το σημαντικότερο γεγονός στην ζωή μας και κάθε χρόνο προσπαθώ να περνάει τόσο όμορφα ώστε να το θυμάται για πολύ πολύ καιρό. Να είσαι γερός αγγελέ μου!

Αυτές και άλλες ιδέες θα βρειτε στην σελίδα μου στο facebook!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved