Despoina’s little stories: «Είσαι έγκυος; Στείλε μου τη φωτογραφία σου και κέρδισε τις αγαπημένες μου κρέμες!»

Βλέποντας τις επαγγελματικές φωτογραφίες της μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού που κάναμε πριν λίγες μέρες στο Mothersblog, Εύας Ντούβλη (μία τυχερή εγκυμονούσα θα κέρδιζε μία επαγγελματική φωτογράφιση από τον expert του είδους, Δημήτρη Σκορδά) δε σας κρύβω ότι ζήλεψα πολύ...

Μπορεί αυτή η μόδα να ξεκίνησε στην Αμερική και σιγά σιγά να εξαπλώθηκε στην Ευρώπη, όμως πλέον είναι ένα «must do» για τις περισσότερες γυναίκες που εγκυμονούν.

Κάποτε, η θέα μίας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με έκθετη την κοιλιά της, ήταν ταμπού, απαγορευμένο θέαμα. Παλαιότερα, μόνο διάσημες γυναίκες του Hollywood τόλμησαν να φωτογραφηθούν –κάποιες από αυτές εντελώς γυμνές- για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού. Μάλιστα, ήταν πολλοί οι επικριτές τους.

Πλέον, η επαγγελματική φωτογράφιση μίας εγκύου, μόνο τρυφερά συναισθήματα προκαλεί... Είναι τόσο γλυκό το θέαμα, που πλέον οι περισσότερες γυναίκες πριν γεννήσουν αποφασίζουν να απαθανατιστούν σε τρυφερές πόζες κρατώντας την κοιλίτσα τους για να θυμούνται πάντα την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Εγώ ως πρωτάρα, δεν σκέφτηκα ποτέ αυτό το ενδεχόμενο. Καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, όλο μου το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στις ειδικές εξετάσεις που έπρεπε να κάνω κάθε μήνα για να είμαι σίγουρη ότι το μωράκι μου ήταν υγιές και φυσικά προς το τέλος, στο άγχος της διαδικασίας του τοκετού.

Μέσα στην ατυχία μου βέβαια, ήμουν και τυχερή. Στην προσπάθειά μου να συγκεντρώσω πολλές φωτογραφίες για το ημερολόγιο εγκυμοσύνης που ήθελα να φτιάξω, κατάφερα να μαζέψω αρκετό υλικό. Από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι ήμουν έγκυος μέχρι τη μέρα που γέννησα έβγαζα μόνη μου από το κινητό μου μία φωτογραφία σε καθημερινή βάση ή αγγάρευα τους άλλους να με βγάλουν! Τελικά, κατάφερα να φτιάξω ένα φωτογραφικό άλμπουμ που δείχνει την πρόοδο της εγκυμοσύνης μήνα με τον μήνα... Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό το ημερολόγιο και είμαι σίγουρη ότι η μικρή μου όταν μεγαλώσει θα το αγαπήσει πολύ!

Βέβαια, είχα και τα τυχερά μου! Κράτησα κάποιες φωτογραφίες από επαγγελματικές φωτογραφίσεις που είχα κάνει για κάποια περιοδικά, όπως αυτή, η αγαπημένη μου για το περιοδικό «Vogue» τον Μάιο του '11. Μάλιστα, την έχω κάνει και κορνίζα στο σπίτι!

Σήμερα, σκέφτηκα να σας προτείνω κάτι που πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ σε εσάς τις εγκυούλες, αλλά και σε όλους τους αναγνώστες του Mothersblog και του Despoina's little stories. Στείλτε μου ερασιτεχνικές φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης σας (με εμφανή κοιλίτσα) και τρεις τυχερές από εσάς θα κερδίσουν μία σειρά με τις αγαπημένες μου κρέμες Panthenol Extra της Medisei!

Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τις φωτογραφίες σας εδώ!

Μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter ή να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Despoina’s little stories: «Είσαι έγκυος; Στείλε μου τη φωτογραφία σου και κέρδισε τις αγαπημένες μου κρέμες!»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved