Despoina’s little stories: «Μαγειρέψαμε για καλό σκοπό!» (αποκλειστικές φωτογραφίες)

Από την πρώτη μέρα που έμαθα την δράση της Win Hellas (μη κερδοσκοπική οργάνωση κατά της βίας των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας), ευαισθητοποιήθηκα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η Πρόεδρος της οργάνωσης, Μάντα Παπαδάκου, κάνει εξαιρετική δουλειά και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των γυναικών που υποφέρουν από κακοποίηση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δράσεις του οργανισμού και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων των ανθρώπων που συσχετίζονται με την Win Hellas και που στηρίζουν τις ενέργειες και τις εκδηλώσεις που γίνονται προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα γι΄αυτό τον σκοπό.

Φαντάζει τραγικό, αν αναλογισθεί κανείς ότι εν έτη 2013, 3 στις 5 γυναίκες έχουν υποστεί και εξακολουθούν να υφίστανται λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι, είναι να δηλώνουμε παρόντες σε κάθε λογής προσπάθεια για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών.

Μία τέτοια αφορμή μας δόθηκε την περασμένη Κυριακή στο εστιατόριο BarQue, στη Ν. Ερυθραία όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Celebrity Cooking της W.I.N. Hellas υπό το άγρυπνο βλέμμα της Project Manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου. Ναι! Καλά καταλάβατε! Βάλαμε τις ποδιές μας και μπήκαμε στην κουζίνα! Όλα τα φτιάξαμε με τα χεράκια μας! Η Χριστίνα Αλούπη, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιώργος Λιανός, ο Σωτήρης Νίνης, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Ραμέλ Κάρι, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Νικολέττα Ράλλη, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Μύρωνας Στρατής, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, η Donna Chalas, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης κι εγώ μαγειρέψαμε και σερβίραμε τα πιάτα μας με υπερηφάνεια! Ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό, μπουτάκια κοτόπουλου με baby potatoes, ορεκτικά με παξιμαδάκια, παρμεζάνα, προσούτο και λάδι τρούφας, σαλάτες με τοματίνια και μοτσαρέλα και φυσικά τα υπέροχα γλυκά σοκολάτας και φράουλας που επιμελήθηκε η Ντόνα Χάλας! Την βραδιά παρουσίασε η Αννίτα Ναθαναήλ! Με χαρά μπορώ να σας πω ότι καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περίπου 16.000 ευρώ για τις κακοποιημένες γυναίκες!

Όπως καταλαβαίνετε, το κινητό μου πήρε φωτιά! Τράβηξα δεκάδες φωτογραφίες με αστείες φάτσες, γκριμάτσες και πλούσιο παρασκηνιακό υλικό!

Ωραία είναι τα γέλια και οι χαρές, όμως ξέρω ότι πολλές από εσάς που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, φοβάστε να μιλήσετε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην οικογένειά σας ή στο κοντινό σας περιβάλλον. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Win Hellas μέσω email: www.winhellas.gr , info@winhellas.gr και στο τηλέφωνο 210-8996636 (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30 μέχρι τις 16.30). Μιλήστε! Δεν είστε αυτές που πρέπει να ντρέπονται... Απενoxoποιηθείτε και χαράξτε τον δρόμο προς την ελευθερία. Καμία γυναίκα δεν δικαιούται να υφίσταται βία... Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θα σας αγαπήσουν γι' αυτό που είστε πραγματικά!

Να έχετε μία όμορφη μέρα κορίτσια μου!

Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τα μηνύματά σας εδώ! Μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter (@mothersbloggr) ή να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook (Mothersblog.gr).

Despoina’s little stories: «Μαγειρέψαμε για καλό σκοπό!» (αποκλειστικές φωτογραφίες)
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved