Στην κουζίνα μαζί! (vid)

Ε να λοιπόν που ήρθε η ώρα να μπούμε κυριολεκτικά στις κουζίνες μαζί με τα παιδιά μας.

Δέσποινα Καμπούρη
Στην κουζίνα μαζί! (vid)

Τα παιδιά γίνονται πραγματικά ευτυχισμένα όταν μαγειρεύουν με τη μαμά τους. Νιώθουν ότι προσφέρουν, ότι συμμετέχουν σε κάτι σημαντικό, ανακατεύουν, αναμειγνύουν, πλάθουν, κοσκινίζουν.

Έτσι κι εμείς! Ξεκινήσαμε τη μαγειρική μας με τη Νικόλ αφού αποφασίσαμε το μενού της ημέρας: Πάστα Φλώρα φράουλα και καλαμάκια λαχανικών.



Πλύναμε προσεκτικά τα λαχανικά μας (μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και μελιτζάνα) τα στεγνώσαμε και τα κόψαμε σε μικρούς κύβους. Περάσαμε τα κομματάκια στα ειδικά ξυλάκια που αγοράσαμε από το σούπερ μάρκετ, τα αλείψαμε με λίγο λάδι και τα βάλαμε στο φούρνο.

Ο ενθουσιασμός της Νικόλ ήταν απερίγραπτος. Το γεγονός ότι συμμετείχε κι εκείνη στη μαγειρική με το δικό της παιχνίδι παράλληλα με εμένα, ήταν κάτι φανταστικό για εκείνη.

Μετά περάσαμε στο γλυκό μας. Όσο εγώ άνοιγα το φύλλο για την πάστα φλώρα, τόσο εκείνη έφτιαχνε την δική της πίτα στον μαγικό φούρνο της Barbie. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό! Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι ένα παιχνίδι μαγειρικής θα μπορούσε να δείξει τόσες λεπτομέρειες!

Ήρθε η ώρα τα παιδιά μας να μαγειρέψουν παράλληλα με εμάς τα αγαπημένα τους φαγητά και γλυκά! Πώς; Με την κουζίνα της Barbie από την Mattel!
Έτσι απλά μπορείς να γίνεις Top Chef!

Γιατί μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!

Καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved