Despoina’s little stories: Αυτό είναι για σένα που ξέρω ότι θα νικήσεις!

Είναι και κάποιες φορές που όσο χαρούμενη κι αν πας στο γραφείο, λαμβάνεις μηνύματα σαν αυτό που σε ισοπεδώνουν κυριολεκτικά…

Despoina’s little stories: Αυτό είναι για σένα που ξέρω ότι θα νικήσεις!

Το σημερινό μου κείμενο γράφτηκε μόνο γι’ αυτή τη γυναίκα. Ας της στείλουμε όλοι μαζί την θετική μας ενέργεια. Την χρειάζεται όσο τίποτα!

Αυτό είναι για εσένα

«Αγαπημένη μου Δέσποινα,
Δε σε ξέρω αλλά θα μου επιτρέψεις τον ενικό. Είμαι 36 χρονών και έγκυος στον πέμπτο μήνα στα διδυμάκια μου. Πριν μια εβδομάδα διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο του μαστού. Όλη μου η ζωή έχει ανατραπεί. Έχω ανάγκη να το μοιραστώ για να μπορέσω να δώσω αυτή τη μεγάλη και δύσκολη μάχη. Σε παρακολουθώ χρόνια και πάντα μου έκανε εντύπωση το χαμόγελο και η αυθεντική γλυκύτητά σου. Δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω. Ίσως επειδή είσαι μανούλα και ξέρω πως θα με καταλάβεις. Τα δυο μου πλασματάκια αγωνίζονται ήδη απ’ την κοιλιά και παλεύω να βρω τη δύναμη να στηρίξω και τους 3 μας... Δε θέλω να σε κουράσω. Ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις και το δυσβάσταχτο φορτίο. Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου! Σ’ ευχαριστώ που διάβασες το μήνυμά μου.».

«Αγαπημένη μου, άγνωστη φίλη,
Σήμερα το μήνυμά σου με αιφνιδίασε. Μου έστειλες μόλις δέκα γραμμές που ήταν αρκετές για να ξεχάσω όλες τις δικές μου μικρές σκοτούρες που καμιά φορά τους δίνω μεγαλύτερη σημασία από αυτή που τους πρέπει, την ίδια στιγμή που γύρω μου μπορεί να εκτυλίσσονται πραγματικά δράματα. Πόσο ρηχοί μπορούμε να γίνουμε κάποιοι άνθρωποι όταν δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε;

Χωρίς να το θες με έκανες να θυμηθώ τις δικές μου ευτυχισμένες στιγμές περιμένοντας να γεννηθούν οι κόρες μου και να τις συγκρίνω με τις δικές σου στιγμές αγωνίας, άγχους και πόνου. Αντί να χαίρεσαι για το θαύμα που συντελείται μέσα σου, παλεύεις για τη ζωή σας. Αντί να κάνεις όνειρα για το αύριο, μάχεσαι για το σήμερα, για το τώρα.

Και πάλι τα βάζω με το σύμπαν. Γιατί κάνει τέτοιους διαχωρισμούς; Γιατί να μην μπορούν όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν ισότιμα τις χαρές της ζωής; Ίσως για να γίνονται πιο δυνατοί…

Μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω με λόγια όλα μου τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή.

Αγαπημένη μου άγνωστη φίλη,
θέλω να σου πω ότι κάτι μέσα μου, μου λέει ότι θα βγεις νικήτρια από αυτή την περιπέτεια. Πιστεύω πολύ στη δύναμη της γυναίκας που θέλει να γίνει μαμά, που γίνεται μαμά, που είναι μαμά. Ξέρει να παλεύει και να δίνει μάχες που στο τέλος τις κερδίζει.

Σήμερα θα προσευχηθώ για σένα. Και θα σου στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια. Γιατί ξέρω πως στο τέλος εσείς θα είστε οι νικητές.
Είσαι στις σκέψεις μου.».

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!
Μπορείτε να με βρείτε και στην άλλη μου αγάπη, αλλά και εδώ και εδώ!

Διαβάστε επίσης:
Despoina’s little stories: «Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για τα παιδιά μας»

Despoina’s little stories: «Αυτό είναι η αδερφική αγάπη»

Despoina’s little stories: «Η δύναμη της συγγνώμης»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved