Despoina’s little stories: «Το πρώτο μας μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Mothersblog!»

Η αλήθεια είναι ότι αν και είχαμε πολλές αφορμές τα τελευταία 3 χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του Mothersblog να διοργανώσουμε ένα μεγάλο event εκτός γραφείων, δεν καταφέραμε ποτέ μέχρι σήμερα να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Despoina’s little stories: «Το πρώτο μας μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Mothersblog!»

Κι όταν λέω «να μας γνωρίσετε», εννοώ όλη την ομάδα του Mothersblog.gr που δουλεύει καθημερινά για να μπορείτε να διαβάζετε τα κείμενά μας που τόσο έχετε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε «στον αέρα». Μία ομάδα που αποτελείται από αφανείς ήρωες που μπορεί να μη τους βλέπετε, αλλά πιστέψτε με, τους διαβάζετε χωρίς να τους γνωρίσετε.

Για να είμαι ακριβής, τις διαβάζετε. Η Μαργαρίτα Νικολάου και η Νίκη Παπανικολάου, μανούλες και οι δύο, γράφουν βιωματικά, συναισθηματικά και οι μαμάδες ταυτίζονται μαζί τους αλλά και με τις μαμαδίστικες εμπειρίες τους.

Και για να μη μακρηγορώ, το ευχάριστο νέο που ήθελα να σας πω, είναι ότι την Κυριακή 10 Απριλίου στις 11 το πρωί, το Mothersblog θα γιορτάσει τα 4α γενέθλιά του, αλλά όχι prive! Αυτή τη φορά θα βγούμε έξω από το γραφείο! Επιτέλους, μας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσουμε ένα μεγάλο party για όλους τους φίλους μας που αγάπησαν το Mothersblog. Φίλοι που θα μοιραστούν τη χαρά μας σβήνοντας μαζί μας τα 4 κεράκια μας!

Το πάρτι μας θα γίνει στο Myplayce Παλλήνης και φυσικά έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους! Τα παιδάκια από 2 έως 6 ετών θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά από τους πεπειραμένους παιδαγωγούς του Myplace κάνοντας μαθήματα μαγειρικής, κηπουρικής, παίζοντας κουκλοθέατρο και πολλά άλλα!

Μακάρι να χωρούσαμε όλοι, όμως δυστυχώς δεν είναι δυνατό. Γι’ αυτό το λόγο φτιάξαμε έναν διαγωνισμό, ώστε να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μία πρόσκληση για εσάς και τα παιδιά σας ώστε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα! Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook!

Σημαντικό μέρος του πάρτι μας είναι η στήριξη του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά"! Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του.

Είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998. Με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Στόχος της Αγκαλιάς είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα. Στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την τεκνογονία.

Επιπλέον συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού με σεμινάρια, ομιλίες, ημερίδες, διανομή εντύπων, χρήση κοινωνικών δικτύων και την ιστοσελίδα, πάνω σε θέματα όπως: η εγκυμοσύνη, η μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δημογραφικό.

Γι' αυτό θα σας παρακαλούσα, αν καταφέρετε να έρθετε στο πάρτι μας, να φέρετε μαζί σας είδη πρώτης ανάγκης για εγκυούλες, για νέες μανούλες αλλά και μωράκια. Πράγματα που μπορεί να σας περισσεύουν ή να μένουν σκονισμένα σε αποθήκες και ράφια αλλά θα μπορούσαν να φανούν πολύτιμα σε άλλες μαμάδες που τα χρειάζονται!

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link τις ανάγκες του Συλλόγου και να συνεισφέρετε και εσείς στην προσπάθεια μας για την έμπρακτη στήριξη του.
http://www.agalia.org.gr/fileup/2015-12-02_09_24_54_7734.jpg

Σας περιμένω με πολλή χαρά!

Καλή σας μέρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved