«Ολική αναζωογόνηση! Δοκίμασέ το κι εσύ!»

Κι όμως! Υπάρχει κάτι απολύτως ανώδυνο που προσφέρει λάμψη, ομορφιά και υγεία!

«Ολική αναζωογόνηση! Δοκίμασέ το κι εσύ!»

Βαρέθηκα να ακούω για μεθόδους ομορφιάς που... πονάνε! Μεσοθεραπείες, μπότοξ, ενέσιμα προϊόντα... Πφφφφ! Βαρέθηκα! Δε θέλω να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοιες μεθόδους κι ας μου υπόσχονται θαυμαστά αποτελέσματα!

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και όμορφη χωρίς κόπο και παίδεμα!

Εσείς γνωρίζετε τι είναι το πόσιμο κολλαγόνο και ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες;

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί πρωτεΐνη κλειδί του οργανισμού που με την πάροδο του χρόνου μειώνεται με γρήγορους ρυθμούς, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης. Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Είναι συνεπώς το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για την συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών.

Από την ηλικία των 25 χρόνων και μετά τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1.5% ετησίως, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό από τους άντρες, κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης. Η μείωση της ποσότητας του διαθέσιμου κολλαγόνου έχει έντονα αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα και στη φυσική μας κατάσταση. Συνέπεια αυτής της έλλειψης είναι συχνά η εμφάνιση κούρασης, πόνοι και μια γενικότερη μείωση της φυσική μας απόδοσης. Πολλές ασθένειες χαρακτηριστικές του γήρατος, όπως η οστεοαρθρίτιδα και οι πόνοι στις αρθρώσεις είναι στενά συνδεδεμένες με τη μη επαρκή διαθέσιμη ποσότητα κολλαγόνου που υπάρχει στον οργανισμό. Αυτά τα συμπτώματα επιδεινώνονται με την πάροδο των ετών. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού ευεργετούμε τις αρθρώσεις μας, τα οστά μας και ενισχύουμε την ελαστικότητα & τόνωση του δέρματός μας, συμβάλλοντας τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής γεμάτης φρεσκάδα αναζωογονημένης εμφάνισης.

Τι λέτε λοιπόν; Ξεκινάμε μαζί από σήμερα το πείραμα; Όμορφες και υγιείς χωρίς πόνο και ταλαιπωρία!

Έπεται συνέχεια την ερχόμενη Πέμπτη με περισσότερες πληροφορίες!

Καλή σας ημέρα Mothersbloggers!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved