Σας περιμένω στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Make-A-Wish Ελλάδος!

Μια μεγάλη και λαμπερή Χριστουγεννιάτικη βραδιά διοργανώνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στις 27 Νοεμβρίου, με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά!

Σας περιμένω στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Make-A-Wish Ελλάδος!

Στις 27 Νοεμβρίου το Make-A-Wish περιμένει όλο τον κόσμο που θέλει να συμμετέχει στη φιλανθρωπική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο St. George Lycabettus Boutique Hotel. Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δείπνο θα προσφέρει ελπίδα και δύναμη σε κάποιους μικρούς ήρωες που αγωνίζονται για τη ζωή!

Η φωνή της Έλλης Κοκκίνου θα ομορφύνει την βραδιά κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ από το πόστο της παρουσίασης για να κυλήσουν όλα σωστά και να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να πραγματοποιηθούν πολλές ευχές παιδιών!

Θα είναι μια γιορτινή και ευχάριστη εκδήλωση όπου περνώντας όμορφα θα πραγματοποιήσετε ταυτόχρονα ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη χαρίζοντάς τους το χαμόγελο που θα τους δώσει ελπίδα για τη ζωή.

To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Make-A-Wish Ελλάδος ιδρύθηκε το 1996, με πρώτη ευχή αυτή του Ανδρέα, που ήθελε να παίξει με την αγαπημένη του ομάδα. Παρ' όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, ο Ανδρέας νικητής στη μάχη με την αρρώστια του πια, δεν ξεχνά ποτέ εκείνη την ημέρα που χαράχτηκε με ανεξίτηλα χρώματα στη μνήμη του και τον όπλισε με μοναδική δύναμη και αστείρευτη θέληση τις δύσκολες ώρες που αγωνιζόταν για να κερδίσει ένα υγιές μέλλον.

Τα λόγια του 10χρονου τότε Ανδρέα: «Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά».

Σας περιμένουμε!

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου- 21.00
St. George Lycabettus Boutique Hotel, Κλεομένους 2, Αθήνα
Πρόσκληση: 60 ευρώ
Πληροφορίες: 2109637660

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved