Το απολαυστικό μου smoothie με μπανάνα και το μυστικό για τηγανητές πατάτες χωρίς… τηγάνισμα!

Σε «έκαψα»; Όχι αγαπητή μου!

Δέσποινα Καμπούρη
Το απολαυστικό μου smoothie με μπανάνα και το μυστικό για τηγανητές πατάτες χωρίς… τηγάνισμα!

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί πολύ απλά με τον καυτό αέρα του Airfryer XXL – HD9650 της Philips μόνο διατροφικό λίπος στα φαγητά σου θα κάψεις και όχι τον εγκέφαλό σου! Άκουσέ με προσεκτικά:

Υπάρχει τρόπος να μαγειρεύεις όλα σου τα αγαπημένα φαγητά υγιεινά, νόστιμα και χωρίς περιττές θερμίδες και λίπη. Πώς; Με το Airfryer XXL της Philips αφού αφαιρεί μέχρι και το 50% του λίπους από τα φαγητά χάρη στην τεχνολογία Fat removal! Αυτή η μαγική συσκευή που μαγειρεύει με ζεστό αέρα, ψήνει και τηγανίζει με ελάχιστο έως καθόλου λάδι (έως και 90% λιγότερα λιπαρά στο τηγάνισμα), κάνει τα φαγητά πιο τραγανά και έχει τόσο μεγάλο κάδο που καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας αφού χωράει ολόκληρο κοτόπουλο και ψάρι!

ins1

Με λίγα λόγια, το Airfryer XXL της Philips χρησιμοποιεί ζεστό αέρα για να μαγειρέψει τα αγαπημένα σου φαγητά, δημιουργεί μια παχιά τραγανή κρουστά που κρατάει τα υγρά του φαγητού στο εσωτερικό, και απομακρύνει έως και το 50% του λίπους από τις τροφές, το οποίο διαχωρίζει και συλλέγει στον πάτο της συσκευής πετυχαίνοντας έτσι εύκολο καθάρισμα!

Ναι! Έφτιαξα τηγανητές πατάτες με μία κουταλιά λάδι! Στ’ ορκίζομαι! Και τώρα κάνω πάρτι! (μόνη μου στο σπίτι, μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!).

LP2 9423

Με το Airfryer XXL της Philips μαγειρεύεις, τηγανίζεις, ψήνεις και ξαναζεσταίνεις υγιεινά το φαγητό σου! Μπορείς να μαγειρέψεις κάθε είδος κρέατος, πατάτες, μουσακά, παπουτσάκια, αρακά, λαζάνια και ένα σωρό άλλα πιάτα, να ετοιμάσεις υπέροχο ψωμί, εντυπωσιακά κέικ, απολαυστική μηλόπιτα κα. Μπορείς ακόμα να ψήσεις στο γκρίλ νόστιμο και ζουμερό κρέας ή ψάρι, σουβλάκια και όλα αυτά με ελάχιστα λιπαρά.

despoina kampouri tips 3

Επιπλέον το καθάρισμα γίνεται παιχνιδάκι αφού όσο το καλάθι όσο και το αποσπώμενο συρτάρι πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων. Με λίγα λόγια, μαγειρεύεις, τρως, και με μία κίνηση βάζεις όλα τα εξαρτήματα στο πλυντήριο πιάτων! Η φοβερή συσκευή σου είναι έτοιμη για την επόμενη φορά!
Και τώρα πάμε σε μία ακόμα φοβερή μου ανακάλυψη. Στο μαγικό blender HR3573 της Philips Series 5000 που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, κυριολεκτικά, αφού θα φτιάξεις και θα γευτείς τα πιο γευστικά και θρεπτικά smoothies μέσα σε λίγα λεπτά και όχι μόνο!

LP2 9276



Αν έχεις στο σπίτι σου δύο μπανάνες, ένα κεσεδάκι γιαούρτι και λίγα παγάκια, μπορείς να φτιάξεις το πιο θρεπτικό πρωινό για εσένα και την οικογένειά σου. Μπορείς ακόμα να προσθέσεις στο smoothie σου όσα φρούτα και λαχανικά επιθυμείς ακόμα και ξηρούς καρπούς. Γιατί αυτό το blender μετατρέπει ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά σε τέλεια smoothies πολύ γρήγορα θρυμματίζoντας τέλεια τον πάγο! Επίσης, χάρη στην τεχνολογία ProBlend 6 αναμιγνύει ομοιόμορφα όλα τα υλικά για να ετοιμάζεις υπέροχες σούπες, σάλτσες, ακόμα και τα καθημερινά γεύματα του μωρού σας.

LP2 9361


Η κανάτα του χωράει δύο λίτρα και συνοδεύεται από μπουκάλι μεταφοράς με ενδείξεις για τη στάθμη των υγρών προκειμένου να ξέρεις ακριβώς πόσο θες ή πρέπει να καταναλώσεις κάθε φορά! Και το καλύτερο; Όλα τα αποσπώμενα μέρη του μπλέντερ HR3573 της Philips πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων.

despoina kampouri tips 12



Δεν τελείωσα ακόμα νοικοκυρούλα μου! Εσύ έχεις αποχυμωτή στο σπίτι σου; Ούτε εγώ είχα μέχρι που ανακάλυψα τον αποχυμωτή της Philips ΗR1855 που εξάγει ακόμη περισσότερο χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά! Μπορώ να φτιάξω έως και 2 λίτρα χυμού χωρίς να αδειάσω το δοχείο πολτού και το καθάρισμα τελειώνει μέσα σε 1 λεπτό, χάρη στην τεχνολογία QUICKClean. Απολαυστικός και υγιεινός σπιτικός χυμός κάθε μέρα!

Τι; Θες κι άλλα;

Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη!

Δείτε επίσης το video:

Πώς να φτιάξετε το τέλειο smoothie και τις πιο υγιεινές και νόστιμες τηγανητές πατάτες με ελάχιστο ή και καθόλου λάδι! (video)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved