Μια μαμά αναρωτιέται «γιατί τα παιδιά δεν ανοίγουν πλέον τα δώρα γενεθλίων στα πάρτι;»

«Πότε σταμάτησαν τα παιδιά να ανοίγουν τα δώρα στα πάρτι;»

Μια μαμά αναρωτιέται «γιατί τα παιδιά δεν ανοίγουν πλέον τα δώρα γενεθλίων στα πάρτι;»
Bigstock

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων είναι κάτι το αναπόφευκτο όταν γίνετε γονιός. Μια μαμά στο TikTok είπε αυτό που πιστεύει για την αλλαγή στην «εθιμοτυπία των πάρτι γενεθλίων», όπου ο επίτιμος εορτάζων/ εορτάζουσα δεν ανοίγει πλέον τα δώρα του μπροστά στους φίλους του.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η Nichole Roberts αναρωτήθηκε: «Πότε σταμάτησαν τα παιδιά να ανοίγουν τα δώρα στα πάρτι;» Πολλές μαμάδες έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να μοιραστούν τη δική τους άποψη σχετικά με την αυτή την αλλαγή.

Φαίνεται ότι οι γονείς πια πιστεύουν πως είναι αγενές να ανοίγεις τα δώρα μπροστά στους καλεσμένους αλλά η Nichole υποστηρίζει: «Μου αρέσει όταν τα παιδιά ανοίγουν τα δώρα τους. Είναι τόσο ενθουσιασμένα. Το παιδί που έδωσε το δώρο είναι ενθουσιασμένο που βλέπει τον φίλο χαρούμενο. »

Το βίντεο πυροδότησε συζήτηση κάτω από το viral βίντεο της Nichole με περισσότερα από 5.000 σχόλια όπου πολλοί και πολλές απαριθμούσαν λόγους για τους οποίους οι γονείς αποφεύγουν το παραπάνω.

«Τα παιδιά μου ανοίγουν ιδιωτικά τα δώρα γιατί έχουν φίλους που δεν μπορούν να φέρουν δώρο και δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση», λέει μια μαμά.

Ένας μπαμπάς σχολίασε « Τα παιδιά μου περιμένουν να φύγουν όλοι από το πάρτι για να ανοίξουν τα δώρα τους φοβούνται μήπως χαθούν. Έτσι και έχουν περισσότερη ώρα για διασκέδαση αλλά και δεν χάνεται κανένα κομμάτι από τα playmobils.»

Κάποιοι συμφώνησαν με την Nichole «Θεωρώ αγένεια να μην τα ανοίξουμε τα δώρα μπροστά στους καλεσμένους. » μοιράστηκε μια μαμά. «Αισθάνομαι ότι με αυτή τη τελετουργία το παιδί μαθαίνει μια νέα κοινωνική δεξιότητα , το να ανοίγει τα δώρα και να ευχαριστεί εκείνον/ εκείνη που του το έφερε.»

Ανεξάρτητα από το τι προτιμάτε, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασφαλίσετε ότι κάθε παιδί αισθάνεται υπέροχα την ημέρα των γενεθλίων του, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν δώρα να ανοίξει ή όχι

Αυτό που λειτουργεί για μερικούς δεν σημαίνει πως λειτουργεί για όλους. Όταν το παιδί σας διασκεδάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ενδιαφέρεται και πολύ για τα δώρα .

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved