Μπαμπάς μοιράζεται το άγχος που νιώθει κάθε γονιός όταν τα παιδιά κοιμούνται παραπάνω

Σηκώστε το χέρι σας αν έχετε νιώσει και εσείς έτσι.

Μπαμπάς μοιράζεται το άγχος που νιώθει κάθε γονιός όταν τα παιδιά κοιμούνται παραπάνω
Bigstock

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα καθώς σκρολάρεις στα social media είναι όταν παρακολουθείς ένα viral βιντεάκι και νιώθεις 100% πως ταυτίζεσαι.

O Justin Kellough, μπαμπάς δύο παιδιών, μοιράζεται τις σκέψεις του σε ένα πλέον viral βίντεο, για τα ανάμεικτα συναισθήματα που νιώθει όταν τα παιδιά του δεν έχουν ξυπνήσει την ώρα που συνηθίζουν, από τα χαράματα δηλαδή.

Από την μία πλευρά απολαμβάνει τον καφέ του στην απόλυτη ηρεμία και νιώθει πως είναι στον παράδεισο αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέται: «Είναι καλά; Ζουν; Γιατί κοιμούνται τόσο πολύ;»

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξυπνάτε ποτέ και τα παιδιά σας κοιμούνται ακόμα ενώ είναι η συνηθισμένη ώρα που ξυπνούν και λέτε «Θεέ μου, πώς και κοιμούνται ακόμα;» ενώ απολαμβάνεται την γαλήνη και μετά αναρωτιέστε «Λες να είναι ζωντανά; Θέλω να είναι ζωντανά αλλά πραγματικά απολαμβάνω αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να πάω στο δωμάτιο να ελέγξω.»

Αυτό το περίεργο και ανάμεικτο συναίσθημα είναι απολύτως φυσιολογικό.

Γιατί όταν γίνεσαι γονιός, δεν ξέρεις ποτέ ξανά πώς να χαλαρώσεις αληθινά, πλήρως και βαθιά. Επίσης, δεν ξανακερδίζεις ποτέ ξανά το 100% της δικής σου αυτοφροντίδας , γιατί αυτό ανήκει στα μικροσκοπικά πλασματάκια που είσαι υπεύθυνος και υπεύθυνη να κρατάς ασφαλή.

Εάν, λοιπόν, τα παιδιά σας κοιμούνται ύποπτα περισσότερο από το συνηθισμένο, πηγαίνετε στο δωμάτιο τους όσο πιο ήσυχα μπορείτε- στις μύτες των ποδιών σας- για να βεβαιωθείτε ότι αναπνέουν .

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved