Viral Tik Tok βίντεο: «Δεν είστε κακός γονιός εάν το παιδί σας έχει τερηδόνα»

Ένα βίντεο από μια παιδοδοντίατρο που μιλά για τη ντροπή που νιώθουν οι γονείς όταν τα παιδιά τους έχουν τερηδόνα.

Viral Tik Tok βίντεο: «Δεν είστε κακός γονιός εάν το παιδί σας έχει τερηδόνα»

Ως γονιός, πιθανότατα να έχετε νιώσει το αίσθημα τρόμου και το στομάχι σας να γίνεται κόμπος καθώς πηγαίνετε το παιδί σας στον οδοντίατρο . Μπορεί αυτό να έχει ξεκινήσει από τότε που ήσασταν και εσείς παιδί και ντρεπόσασταν που δεν βουρτσίζατε τα δόντια σας ή δεν χρησιμοποιούσατε τακτικά οδοντικό νήμα .

Και τώρα, ως κουρασμένος ενήλικας που δεν θέλει να συζητά με ένα νήπιο για τη σημασία της στοματικής υγιεινής, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα κήρυγμα από έναν/μία οδοντίατρο.

Γι' αυτό, αυτό το viral βίντεο από μία παιδοδοντίατρο έρχεται σαν βάλσαμο στην ψυχή.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για κάθε γονιό που ντρέπεται γιατί το παιδί του έχει τερηδόνα», λέει η δρ Amrita Sandhu στο πλέον viral βίντεό της. «Αυτό είναι ένα βίντεο με εμένα, μια οδοντίατρο, να κάνω σφραγίσματα στο δικό μου παιδί.»

Και συνεχίζει, «Εγώ, φυσικά, ξέρω πώς πρέπει να βουρτσίζει τα δόντια του και κάθε πότε να κάνει οδοντικό νήμα για να αποτρέψω την τερηδόνα. Αλλά μαντέψτε: Το παιδί μου έχει τερηδόνα . Λυπάμαι που ντρέπεσαι και νιώθεις κακός γονιός. Όλοι οι γονείς προσπαθούμε να κρατήσουμε τα μικρά μας χαρούμενα και υγιή, ενώ τρέχουμε να προλάβουμε τα πάντα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.»

«Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση είναι φυσικά απαραίτητες, αλλά το να σε κάνουν να νιώθεις φρικτός γονιός σίγουρα δεν είναι καθόλου ωραίο. Λυπάμαι αν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο», προσθέτει.

Στη λεζάντα του βίντεο έχει σημειώσει: «Μου ραγίζει η καρδιά όταν οι γονείς έρχονται σε μένα με αυτή τη ντροπή

Στα σχόλια, πολλοί γονείς χειροκρότησαν αυτό το μήνυμα.

«Αυτό είναι το βίντεο που χρειαζόμασταν», έγραψε κάποιος.

«Η κόρη μου έχει τερηδόνα, δεν είμαστε τέλειοι!», κάποια μαμά σχολίασε.

Τέλος, κάποιος άλλος έγραψε « Τα γονίδια μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο. Είμαι και εγώ ο ίδιος πολύ επιρρεπής στην τερηδόνα, αλλά δεν πειράζει!»

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς σε σχέση με άλλους σε οδοντιατρικά προβλήματα και αυτό δεν πρέπει να είναι κάτι το ντροπιαστικό.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved