Γιούλικα Σκαφιδά: Στην Καλαμάτα για το τριήμερο - Με τον γιο της στην παρέλαση

Δύο υπέροχες αναρτήσεις από τον τόπο καταγωγής της έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Γιούλικα Σκαφιδά: Στην Καλαμάτα για το τριήμερο - Με τον γιο της στην παρέλαση

instagram @youlika.skafida

Η καταγωγή της ηθοποιού είναι από την Καλαμάτα, οπότε δεν μας εκπλήσσει που για το τριήμερο επισκέφθηκε τα πάτρια εδάφη μαζί με τον μονάκριβο γιο της.

Η πρώτη φωτογραφία ήρθε από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής όπου διέμενε με τον γιο της. Όπως θα δείτε με τη μέθοδο των μαξιλαριών, φρόντισε να προφυλάξει τον μικρό της ώστε να μην κυλήσει κάτω από το κρεβάτι όσο κοιμάται.

gioulika-skafida-(2).jpg

instagram @youlika.skafida

Η Γιούλικα Σκαφιδά τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της. Οι αναρτήσεις με τον γιο της, Άγγελο, είναι συχνές και κάθε φορά δείχνουν πόσο ευτυχισμένη είναι η ηθοποιός.

Αυτή την ευτυχία δείχνει και η φωτογραφία που δημοσίευσε την 25η Μαρτίου και συγκεκριμένα την ημέρα της παρέλασης. Όπως θα δείτε και εσείς, μαμά και γιος, ποζάρουν έχοντας στα χέρια μια ελληνική σημαία, όσο σώματα ασφαλείας και μαθητές παρελαύνουν στον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους.

skafida-parelasi-kalamata.jpg

instagram @youlika.skafida

Έχει κάνει όλα τα κλισέ που κάνουν οι μαμάδες

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου αποκάλυψε πώς είναι ως μαμά και πώς βιώνει αυτό το νέο ρόλο στη ζωή της.

«Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Έχω κάνει όλα τα κλισέ. Το έχω ταρακουνήσει στο σπίτι γιατί νόμιζα ότι δεν αναπνέει. Έχω βάλει 2 μπουφάν από πάνω γιατί νόμιζα ότι κρυώνει. Δεν είμαι πολύ κουλ μαμά, [...] είναι μια σχέση που χτίζεται!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved