Γιούλικα Σκαφιδά: Με τον γιο της στην παιδική χαρά

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram νέα φωτογραφία με τον γιο της.

Γιούλικα Σκαφιδά: Με τον γιο της στην παιδική χαρά

Ο σχεδόν ανοιξιάτικος καιρός ευνοεί τις βόλτες. Η Γιούλικα Σκαφιδά λοιπόν μαζί με τον 3 μηνών γιο της, απολαμβάνουν τις όμορφες αυτές μέρες παρέα και εκτός σπιτιού.

Σε insta story που ανέβασε η ηθοποιός είναι μαζί με τον Άγγελο – αυτό το όνομα θα δώσει στον γιο της – στην παιδική χαρά

skafida-youlika.jpg

ενώ σε ένα ακόμα τρώει ψάρι έχοντας στο τραπέζι το μποιυκάλι με το γάλα του γιου της.

skafida-youlika1.jpg

H νέα καθημερινότητα της ηθοποιού

Μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Γιούλικα Σκαφιδά, έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά της αφού εκτός από γυμναστική, ξεκίνησε και τις αποδράσεις που πάντα λάτρευε, όμως, αυτή τη φορά έχει την καλύτερη παρέα, τον γιο της!

skafida.jpg

Μαμά και γιος λοιπόν έκαναν πριν μερικές ημέρες το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αττικής, με την ηθοποιό να ποστάρει μια φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο, δείχνοντας ένα χνουδωτό και πολύ στιλάτο ολόσωμο κορμάκι του μικρούλη.

«Φύγαμε για το πρώτο μας ταξίδι! Με στυλ», έγραψε χαρακτηριστικά.

skafida-youlika2.jpg

« Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι κι άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά – σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες “Wow τώρα είμαι ευτυχισμένη”», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή « I Love Σου Κου».

youlika.skafida-me-gio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved