Γιούλικα Σκαφιδά: Δύο μήνες μετά τη γέννα, ξεκίνησε γυμναστική

Έτρεξε 5 χιλιόμετρα μετά από πολύ καιρό.

Γιούλικα Σκαφιδά: Δύο μήνες μετά τη  γέννα, ξεκίνησε γυμναστική

Ο Γιούλικα Σκαφιδά βρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της ως μαμά. Ο γιος της είναι ήδη δύο μηνών και η ηθοποιός έχει μπει σε νέο πρόγραμμα.

Σε insta story που ανέβασε, γνωστοποίησε ότι χθες, και μετά από πολύ καιρό, έτρεξε τα πρώτα 5 χιλιόμετρα. Αν και δεν ήταν εύκολο τα κατάφερε και σίγουρα η ικανοποίησή της ήταν μεγάλη.

skafida.jpg
skafida1.jpg

Η νέα καθημερινότητα με τον γιο της

Η ηθοποιός δεν ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή στις αρχές του μήνα που τον κρατά αγκαλιά δείχνοντας και το παιδικό του δωμάτιο

youlika.skafida-me-gio.jpg

ενώ μοιράστηκε ακόμα μία από τα πρώτα του Χριστούγεννα.

https://www.instagram.com/p/C1kZaP6Lo1M/

Η απόφαση της Γιούλικας Σκαφιδά να αποκτήσει παιδί ήταν πολύ συνειδητή. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να επηρεάστηκα και από την ανιψιά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια μου και τώρα έρχεται ένα αγόρι. Το δικό μου. Εάν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια (σ.σ για να κάνει παιδί) θα έλεγα ‘’εε όχι’’ αλλά ήθελα τη συντροφικότητα. Οι γονείς μου είναι 40 χρόνια μαζί. Με τη μεγάλη μου αδελφή έχω 12 χρόνια διαφορά και την είχαμε ως πρότυπο, ότι αυτή τα έκανε όλα σωστά».

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα δώσει στον γιο της το όνομα Άγγελος που είναι το όνομα του πατέρα της και θα τον φωνάζει «Αγγελή»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved