Γιούλικα Σκαφιδά: Νέα φωτογραφία του 3 μηνών γιου της

«Ο δικός μου Άγιος Βαλεντίνος», σχολίασε η ηθοποιός.

Γιούλικα Σκαφιδά: Νέα φωτογραφία του 3 μηνών γιου της

Η Γιούλικα Σκαφιδά απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα με τον γιο της. Πολλά από όσα βιώνει είναι πρωτόγνωρα και όπως είπε σε συνέντευξή της, περιμένει να μεγαλώσει λίγο ο γιος για να αναπτύξουν μια ουσιώδη σχέση.

« Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι κι άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά – σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες “Wow τώρα είμαι ευτυχισμένη”», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή « I Love Σου Κου».

skafida-youlika.jpg

Πρόσθεσε επίσης ότι περιμένει να γίνει ευτυχισμένη: « Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη κι είναι οκ αν μην χτιστεί ακόμα».

youlika.skafida-me-gio.jpg

Η νέα ανάρτηση με τον γιο της

Η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει αρκετές στιγμές με τον γιος της Άγγελο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι αλλά και τις βόλτες τους.

youlika.skafida-me-ton-gio-tis.jpg

Μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους εκδρομή στην οποία πέρασαν υπέροχα.

Χθες, του Αγίου Βαλεντίνου, η ηθοποιός ανέβασε σε insta story ένα νέα στιγμιότυπο με τον γιο της. Του φόρεσε ένα φορμάκι με καρδούλες και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά γράφοντας «My Valentine».

youlika-skafida.jpg

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved