Βίκυ Καγιά: Τα stylish παιδικά παπούτσια που φορούν τα παιδιά της

Έχει στιλ, ξέρει από μόδα και αυτό φροντίζει να το περάσει και στα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Τα stylish παιδικά παπούτσια που φορούν τα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά που κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση τη φετινή χρονιά, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τα παιδιά της, βρίσκοντας χρόνο παράλληλα να κάνει άλλα πράγματα επάνω στην δουλειά της.

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια, το Νοέμβριο του 2023 είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για την αποχή από την τηλεόραση, την υγεία της, που είχε προτεραιότητα και την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Δεν ξέρω αν ήταν γενναία, αλλά ήταν απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. [...] Και στο παρελθόν δούλευα έτσι αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης».

Βίκυ Καγιά: Fashion icon η Μπιάνκα - Οι φώτο μιλούν από μόνες τους

Το στιλ και η μόδα είναι πράγματα που διδάσκει ακόμη και στα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά ξεχωρίζει πάντα σε κάθε της εμφάνιση με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει. Συνήθως επιλέγει απλά σύνολα χωρίς έντονα μοτίβα ή χρώματα, σε αντίθεση με τα παιδιά της, που η ίδια επιλέγει για εκείνα όμορφα ρούχα σε ζωηρά χρώματα και έντονα μοτίβα. Στους ίδιους χρωματικούς τόνους βρίσκονται και τα παπούτσια των παιδιών της και πρόσφατα μάλιστα έδειξε μέσα από ένα insta story τι φορούν τα παιδιά της τις τελευταίες ημέρες που ο καιρός είναι μουντός και βροχερός.

kagia-papoutsia.jpg

instagram @vickykaya_

Δίνοντας έμφαση στα παπούτσια

Όπως βλέπετε, τόσο η Μπιάνκα όσο και ο Κάρολος φορούν γαλότσες με έντονα μοτίβα και σχέδια. Οι γαλότσες της Μπιάνκα έχουν λευκό χρώμα και σχέδια με ζωηρά χρώματα και οι γαλότσες του Καρόλου είναι σε μπλε electric χρώμα με σχέδια και μοτίβα από την αγαπημένη του ταινία, Sonic.

galotses-kagia.jpg

Πώς να φορέσουν τα παιδιά σας την Άνοιξη τις γαλότσες τους και να είναι stylish

Ποιος είπε ότι οι γαλότσες είναι μόνο για τις βροχερές ημέρες. Οι γαλότσες είναι trend στο εξωτερικό και με τον σωστό συνδυασμό ρούχων μπορούν να απογειώσουν ένα σύνολο.

Με τι ρούχα μπορούν να φορέσουν τις γαλότσες τα παιδιά:

Με jean: Το πιο ευέλικτο ρούχο μέσα στη ντουλάπα των παιδιών σας είναι το τζιν.

Με σορτσάκι: Μπορεί να πιστεύετε ότι οι γαλότσες είναι μόνο για τις βροχερές με΄ρς αλλά για την ακρίβεια μπορούν να φορεθούν όλο το φθινόπωρο όπως και την άνοιξη.

Με αθλητικά ρούχα: Είτε κολάν, είτε φόρμα, οι γαλότσες -ειδικά όταν έχουν όμορφα σχέδια και μοτίβα σε έντονο χρώμα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο look.

Με φόρεμα: αρκετοί στυλίστες αναφέρουν ότι οι χαριτωμένες τουτού φούστες ή τα φορέματα (μονόχρωμα και χωρίς έντονα σχέδια και μοτίβα) μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα ζευγάρι γαλότσες.

Οι γαλότσες δίνουν ένα coolness στην καθημερινή εμφάνιση των παιδιών και η Βίκυ Καγιά το γνωρίζει αυτό, γι' αυτό και οι γαλότσες υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα των δικών της παιδιών.

Ιδέες και λόγους σας δώσαμε για να κάνετε και εσείς τον συνδυασμό που λατρεύει η Βίκυ Καγιά την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved