Βίκυ Καγιά: Fashion icon η Μπιάνκα - Οι φώτο μιλούν από μόνες τους

Μια μικρή fashionista είναι η κόρη της Βίκυς Καγιά.

Βίκυ Καγιά: Fashion icon η Μπιάνκα - Οι φώτο μιλούν από μόνες τους

Βίκυ Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά

Εμείς το έχουμε πει στο παρελθόν και θα το ξαναπούμε, μιας και μας επιβεβαίωσε ακόμη και η Βίκυ Καγιά μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κόρη της, Μπιάνκα: η κόρη της έχει απίθανο στιλ.

Η κόρη της Βίκυς Καγιά αν και είναι μόλις 8 χρονών, έχει εντυπωσιάσει ουκ ολίγες φορές με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια, παρευρέθηκε στο show του Άγγελου Μπράτη στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη, 20 Ιουνίου και όπως ήταν φυσικό, μαμά με κόρη τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Όπως βλέπετε και εσείς, η μικρή φορά ένα φόρεμα σε ρομαντικό στιλ, με μανίκια που σφίγγουν στον καρπό. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η λεπτομέρεια που έχει στη λαιμόκοψη ενώ απαρατήρητα δεν πέρασαν ούτε τα παπούτσια που επέλεξε. Μοκασίνια βελουτέ σε blue-black απόχρωση.

Δεν μπορούμε επίσης να μην σχολιάσουμε τις πόζες της 8χρονης που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα του GNTM.

Η Μπιάνκα Κρασσά δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μπιάνκα εντυπωσίασε με το στιλ της. Πριν λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά είχε αναρτήσει φωτογραφίες της κόρης της με αφορμή τα 8α γενέθλιά της. Τόσο ο συνδυασμός ρούχων, όσο τα μαγιό και οι πόζες της μικρής, μαρτυρούν ότι έχει κληρονομήσει το στιλ και τις πόζες της μαμάς της.

Ιδού οι αποδείξεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved