Βίκυ Καγιά: Η φώτο μπροστά από το δέντρο υπερπαραγωγή

Και η Βίκυ Καγιά στόλισε και έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Βίκυ Καγιά: Η φώτο μπροστά από το δέντρο υπερπαραγωγή

Με αφορμή μια πρόκληση προς τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε βίντεο με την ίδια να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, να φορά στο κεφάλι μια στέκα με ποδαράκια ξωτικού και να τραγουδά «Ρούντολφ το Ελαφάκι».

«Κι όμως μια Πρωτοχρονιά είπε ο Αη Βασίλης, Ρούντολφ είσαι εσύ σοφός έχεις μέσα σου το φως... Δικό σου, Γιώργο» ακούγεται να λέει ζητώντας από τον Γιώργο Μαζωνάκη να συνεχίσει το τραγούδι. Κάτι που ο τραγουδιστής έκανε, παρόλο που δεν γνώριζε τους στίχους του τραγουδιού.

https://www.instagram.com/reel/C0eEhWqoIzb/

Μπορεί κάποιοι να πρόσεξαν μόνο την εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά, αλλά εμείς προσέξαμε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Δέντρο που στολίζει κάθε χρόνο με τα παιδιά της.

Μπορεί φέτος να μην δημοσίευσε φωτογραφίες της Μπιάνκα και του Καρόλου να το στολίζουν, όμως οι φωτογραφίες από προηγούμενα Χριστούγεννα μαρτυρούν ότι το στόλισαν μαζί και μάλιστα χρησιμοποίησαν και τα ίδια στολίδια.

Τι δεν λείπει από το δέντρο τους

Τι δεν λείπει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ποτέ; Τα ριγέ στολίδια, μια όμορφη ξύλινη γιρλάντα και φυσικά το ριγέ (λευκό-κόκκινο) χαλί που στρώνει κοντά στο δέντρο για να ξαπλώνει με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved