Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες του Ηλία Κρασσά με τα παιδιά τους στην Ύδρα

Δύο τρυφερά στιγμιότυπα δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες του Ηλία Κρασσά με τα παιδιά τους στην Ύδρα

Βίκυ Καγιά, Κάρολος και Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης με τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο, τις μέρες που μας πέρασαν.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανήρτησε δύο ασπρόμαυρες τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, στον λογαριασμό της στο instagram.

Στη μία φωτογραφία ο Ηλίας Κρασσάς κάνει βόλτα δίπλα στην θάλασσα κρατώντας από το χέρι τον γιο του, ενώ στην άλλη τα δυο παιδιά, Κάρολος και Μπιάνκα παίζουν στην πλακόστρωτη πλατεία της Ύδρας.

kagia.jpg

Η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα το καλοκαίρι, κατάφερε να κάνει και ένα digital detox πριν επιστρέψει ξανά στο διαδίκτυο με νέες αναρτήσεις.

Τότε αν θυμάστε είχε αποχαιρετήσει το κοινό της (για λίγο), με αυτές εδώ τις φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Cvmu3JOIbFG/

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. 🧡 Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! 💁🏼‍♀️😉», είχε γράψει και ένα μήνα μετά επέστρεψε ξανά στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved