Βίκυ Καγιά: Η απίθανη φωτογραφία των παιδιών της πιασμένα χέρι - χέρι

Τα δύο αδέλφια είναι κατάξανθα.

Βίκυ Καγιά: Η απίθανη φωτογραφία των παιδιών της πιασμένα χέρι - χέρι

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι η Βίκυ Καγιά επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση παρουσιάζοντας το Shopping Star και συμμετέχοντας στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM.

Το πρόγραμμά της είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις και εμφανίσεις , όπως αυτή στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου για ακόμα μια φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

kagia.jpg

Η μαμά Βίκυ Καγιά

Και μπορεί ως εργαζόμενη μαμά να τρέχει και να μην προλαβαίνει, όμως ο χρόνος που περνά με τα παιδιά της είναι αδιαπραγμάτευτος.

Αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την έχουμε δει να παίζει με τα παιδιά της, να μαγειρεύει μαζί τους και ειδικά φέτος στις διακοπές να κάνει βουτιές μαζί τους και να κολυμπά.

vicky-kagia-paidia2.jpg

Οι περισσότερες – αν όχι όλες – είναι αυθόρμητες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Απόδραση στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες για τη βάφτιση του γιου της γνωστής σχεδιάστριας Μαίρης Κατράτζου και του Μάριου Πολίτη βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια με την οικογένειά της στις 31/8 συνδυάζοντας παράλληλα και ολιγοήμερες διακοπές.

Το μυστήριο της βάφτισης παρακολούθησαν η Μπιάνκα και ο Κάρολος. Τα δύο αδέλφια ήταν πιασμένα χέρι - χέρι και προσπαθούσαν να δουν το μωρό στην κολυμβήθρα.

vicky-kagia-paidia.jpg

Η Βίκυ Καγιά έκανε αρκετές αναρτήσεις με τα παιδιά της την περίοδο του καλοκαιριού και μπορείτε να δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved