Τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβρη ζουν περισσότερο

Cool πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για τα cool παιδιά του Νοεμβρίου

Μαργαρίτα Νικολάου
Τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβρη ζουν περισσότερο
Bigstock

Τα παιδιά του Νοεμβρίου τα χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και η ηρεμία. Επίσης αξίζει να γνωρίζετε ότι αν διαλέξουν τον καλλιτεχνικό δρόμο σίγουρα θα λάμψουν σαν αστέρια.

Σύμφωνα με έρευνες, όσοι γεννιούνται το μήνα Νοέμβριο, έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής . Αυτό όμως ένα από το χαρακτηριστικό τους.

Σίγουρα, τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο είναι γνωστά για τη θετική τους ενέργεια , τα μωρά που γεννιούνται τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο National Bureau of Economic Research αποκαλύπτει ότι τα πηγαίνουν καλύτερα στο σχολείο και τα μωρά που γεννιούνται τον Οκτώβριο μπορεί να έχουν καλή ψυχική υγεία. Τα παιδιά του Νοεμβρίου τι τα χαρακτηρίζει;

Είναι γεννημένα τον πιο ασυνήθιστο μήνα

Αποδεικνύεται ότι ο Νοέμβριος είναι ένας από τους πιο ασυνήθιστους μήνες που πρέπει να γεννηθεί κανείς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με αυτό το γράφημα του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης των ΗΠΑ, ο Νοέμβριος είναι ο σπανιότερος μήνας για να έχει κάποιος γενέθλια.

paidi-athlitismos.jpg

Είναι αθλητές

Τα παιδιά του Νοεμβρίου δεν είναι γεννημένα για να κάθονται στον πάγκο. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Sports Medicine, τα παιδιά που γεννήθηκαν το μήνα Νοέμβριο είναι συχνά πιο καλά και πιο δυνατά από εκείνα που γεννήθηκαν άλλους μήνες. Σύμφωνα με ερευνητές, τα παιδιά που γεννιούνται το φθινόπωρο τείνουν να γίνονται κορυφαίοι αθλητές.

Έχουν δυνατή καρδιά

Ενώ οι καρδιακές παθήσεις είναι δυστυχώς μια κοινή πάθηση, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Medical Informatics Association διαπίστωσε ότι όσοι γεννήθηκαν τον Νοέμβριο έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρδιαγγειακή νόσο. Μια ματιά σε 10 καρδιαγγειακές παθήσεις έδειξε ότι τα άτομα που γεννήθηκαν το φθινόπωρο είναι πιο προστατευμένα από αυτά που γεννήθηκαν το χειμώνα.

Ζουν περισσότερο

Πλέον σπάνια να ζήσει κανείς μέχρι τα 100. Λιγότερο από το 1 % όλων των Αμερικανών καταφέρνει να φτάσει τα 100, αλλά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο, οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες να ανήκεις σε αυτό το μικρό ποσοστό. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο ανακάλυψαν ότι τα μωρά που γεννιούνται από το μήνα Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αιωνόβιοι (ή 100 ετών) από εκείνα τα μωρά που γεννήθηκαν οποιονδήποτε άλλο μήνα.

Τα αγόρια που γεννιούνται τον Νοέμβριο είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες

Οι αριστερόχειρες αποτελούν μόλις το 10% του πληθυσμού, άρα αν έχετε γεννήσει ένα παιδί μέσα στο Νοέμβριο τότε μπορεί και εκείνο να είναι ένα από αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, τα αγόρια που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cortex.

Τα χαρακτηρίζει η γενναιότητα και ο ενθουσιασμός

Εάν εσείς ή το παιδί σας έχετε γενέθλια το Νοέμβριο, αυτό σημαίνει ότι είστε Σκορπιός (γενέθλια έως 21 Νοεμβρίου) ή Τοξότης (22 Νοεμβρίου). Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη διαίσθησή του, για τη γενναιότητα και την εργατικότητά του, ενώ τα παιδιά Τοξότες τα χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός τους. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Ότι τα παιδιά σας έχουν μια προσωπικότητα!

Είναι... χαλαρά

Τα παιδιά του Νοεμβρίου έχουν δύο γενέθλιες πέτρες: το τοπάζι, που συμβολίζει την ηρεμία και τον κιτρίνη επίσης γνωστό για την ήρεμη ενέργειά του. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο είναι τόσο cool!

πηγή: tinybeans.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved