Έξι πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα παιδιά του Νοεμβρίου

  • Πώς επηρεάζει ο μήνας και η εποχή γέννησης τον χαρακτήρα του παιδιού;
  • Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο;
Έξι πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα παιδιά του Νοεμβρίου

Τα βιώματα, οι εμπειρίες, τα πρότυπα και όλα όσα περιβάλλουν το παιδί τα πρώτα χρόνια ζωής του, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Αρκετοί βέβαια είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι την προσωπικότητα του παιδιού επηρεάζει και ο μήνας και η εποχή που έχε γεννηθεί. Έρευνες έχουν επικεντρωθεί στα κοινά χαρακτηριστικά παιδιών που έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα. Για τα παιδιά του Νοεμβρίου έρευνες έχουν δείξει μεταξύ άλλων ότι είναι προσηλωμένα στους στόχους τους ή ότι αγαπούν τον αθλητισμό κι έχουν αρκετές πιθανότητες να διαπρέψουν στον τομέα αυτό.

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο;

Γεννιούνται πιο μεγαλόσωμα

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά του Νοεμβρίου είναι πιθανό να γεννηθούν μεγαλόσωμα. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Harvardshow κι έδειξε ότι τα παιδιά που γεννιούνται τους πιο ψυχρούς μήνες, γεννιούνται κατά μέσο όρο πιο μεγαλόσωμα και στην ηλικία των επτά ετών είναι πιο ψηλά και με μεγαλύτερο βάρος.

Είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες

Επίσης, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, τα αγόρια που γεννιούνται από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αριστερόχειρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 13.000 ενήλικες εκ των οποίων το 7,5% ήταν γυναίκες αριστερόχειρες και το 8,8% άντρες. Οι ερευνητές μελέτησαν τις ημερομηνίες γέννησης των αντρών και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών ήταν οι άντρες που είχαν γεννηθεί μεταξύ Halloween και Πρωτοχρονιάς

Πηγη πληροφοριών: Mother.ly / happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved