Τα παιδιά του Αυγούστου έχουν αυτοπεποίθηση, πείσμα και ξέρουν πώς να πετυχαίνουν αυτό που θέλουν

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο;

Τα παιδιά του Αυγούστου έχουν αυτοπεποίθηση, πείσμα και ξέρουν πώς να πετυχαίνουν αυτό που θέλουν
Τα παιδιά του Αυγούστου είναι ιδιαίτερα. Bigstock

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνα του καλοκαιριού και τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτό, σύμφωνα με έρευνες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Γενικά, ο μήνας και η εποχή γέννησης φαίνεται να παίζει κάποιον ρόλο στην ανάπτυξη και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού. Τι ισχύει, λοιπόν, για τα παιδιά του Αυγούστου;

Είναι γεννημένοι ηγέτες

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο έχουν ταλέντο στο να εμπνέουν τους γύρω τους. Έχουν πειθώ, πυγμή, με λίγα λόγια, είναι γεννημένοι ηγέτες.

Τους αρέσει η μοναξιά

Παρά την εκ πρώτης όψης εξωστρέφειά τους, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού αγαπούν τις στιγμές εκείνες που μένουν μόνα τους. Και αυτό είναι μία ένδειξη της ανεξαρτησίας τους.

paixnidia-sti-thalassa.jpg

Θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής

Ξέρουν πώς να κάνουν την παρουσία τους αισθητή και το απολαμβάνουν. Γενικά, τα παιδιά του Αυγούστου έχουν αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στον εαυτό τους και ξέρουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Δεν εντυπωσιάζονται εύκολα

Τα παιδιά του Αυγούστου είναι επιλεκτικά και έχουν υψηλές προσδοκίες. Είναι επιλεκτικά ως προς τις φιλίες, τα παιχνίδια τους, τα βιβλία τους, τα πάντα.

Είναι πεισματάρικα

Τα παιδιά του Αυγούστου χαρακτηρίζονται για το πείσμα τους. Θεωρούν ότι η γνώμη τους μετράει περισσότερο από ότι άλλων και είναι πολύ υπερήφανα.

Αγαπούν την οργάνωση

Τα παιδιά του Αυγούστου προσέχουν τις λεπτομέρειες και είναι ιδιαίτερα οργανωτικά. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά και είναι ιδιαίτερα προσηλωμένα στον στόχο τους.

1689242857246-705676543-kausonas-paidia.jpg

Οι τυχερές τους πέτρες είναι ο πράσινος περίδοτος και ο σαρδόνυξ

Το πράσινο περίδοτο είναι μία ιδιαίτερη πράσινη πέτρα, η οποία πήρε το όνομά της από την Madame Pele, τη Θεά των Ηφαιστείων και της Φωτιάς στη Χαβάη η οποία σύμφωνα με την παράδοση δημιούργησε τα νησιά της Χαβάης. Ο σαρδονύξ είναι ένα μείγμα κόκκινων και λευκών μετάλλων.

Τα λουλούδια τους είναι η γλαδιόλα και η παπαρούνα

Και τα δύο λουλούδια έχουν έντονα χρώματα και μεγάλο συμβολισμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved