Νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Φωτογραφίες από τη Monet Nicole. 

Νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Νεογέννητο δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Ο τοκετός, υποστηρίζει, είναι μία εμπειρία μοναδική και αλλάζει την κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Αυτό ένιωσε κι εκείνη όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της, αυτό βλέπει κάθε μέρα στη δουλειά της σε κάθε γέννα και ιστορία μαμάς.

Οι φωτογραφίες της φωτογράφου ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ωμή, αυθεντική ομορφιά του τοκετού. Παράλληλα αποτυπώνουν συναισθήματα και το θαύμα τη ζωής. Η Monet είναι παρούσα σε κάθε στάδιο του τοκετού, είτε αυτός γίνεται στο σπίτι, είτε στο μαιευτήριο, είτε στο νερό.

https://www.instagram.com/p/CjZSCj6rFkg/

Οι ακόλουθοί της στο Instagram έχουν ξεπεράσει τις 160 χιλιάδες και κάθε της φωτογραφία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes. Από τις πιο ιδιαίτερες που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της είναι αυτές με νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους. Η Monet εστιάζει στα πρόσωπα, τις εκφράσεις και τα συναισθήματα. Στιγμιότυπα που αποτυπώνουν την ανακούφιση, τη χαρά, τη συγκίνηση.

«Όσο και αν έχεις προετοιμαστεί, όσο και αν έχεις διαβάσει, όσο και αν ανυπομονείς, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή τη στιγμή» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CqbvxOzsPFW/

«Δεν έχει σημασία εάν αυτή είναι η πρώτη σου γέννα ή η τέταρτη. Ο κάθε τοκετός είναι ένα άγριο και απρόσμενο ταξίδι».

https://www.instagram.com/p/Cnc5rpMNajh/

Παρακάτω η φωτογραφία που δημοσίευσε η Monet Nicole όταν έγινε για τρίτη φορά μαμά λίγους μήνες πριν.

https://www.instagram.com/p/Cj9LrtVLM7w/

Η φωτογράφος συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται ιστορίες μαμάδων, δικές της εμπειρίες και σε κάθε στιγμιότυπο που μοιράζεται ο κοινός παρανομαστής είναι ένας, το θαύμα της ζωής.

https://www.instagram.com/p/Co-shqbJ9ci/
https://www.instagram.com/p/Cp5xoZDhFvg/
https://www.instagram.com/p/CRH3cwULsmj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved