Φωτογραφίζοντας τη ζωή και την αγάπη – Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μωρών

Οι φωτογραφίες της Julie Humlin είναι ιδιαίτερες.

Φωτογραφίζοντας τη ζωή και την αγάπη – Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μωρών

Μπαμπάς με το νεογέννητο μωρό του αγκαλιά.

Instagram / sacred_sage_photography

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και πολλοί φωτογράφοι που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας έχουν ξεχωρίσει. Μία από αυτές είναι και η Julie Humlin από το Νέο Μεξικό.

Η ίδια αναφέρει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της φωτογράφιζε ό,τι υπήρχε γύρω της. Αναπόφευκτα η φωτογραφία εκτός από χόμπι, έγινε και το επάγγελμά της. Ένα από τα είδη στα οποία εξειδικεύεται είναι η φωτογράφιση νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/CaPh83Kr0YT/

Οι φωτογραφίες νεογέννητων της Julie διαφέρουν από τις υπόλοιπες. Αν και οι περισσότερες είναι τραβηγμένες σε στούντιο είναι ασπρόμαυρες, κοντινές και αποτυπώνουν την τρυφερότητα και την αθωότητα ενός μωρού. Η Julie αυτοπαρουσιάζεται στην προσωπική της ιστοσελίδα ως μία συναισθηματική αφηγήτρια ιστοριών. Οι αφηγήσεις της γίνονται, όχι με λέξεις, αλλά με εικόνες. Τις φωτογραφίες που η ίδια τραβά απαθανατίζοντας με τον τρόπο της, όπως λέει, τη ζωή και την αγάπη.

Στον Instagram λογαριασμό της, η φωτογράφος έχει πάνω από 890 αναρτήσεις. Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες μωρών.

Κάποιες είναι κοντινές και εστιάζουν στα χέρια ή τα πατουσάκια νεογέννητων. Άλλες δείχνουν τα μωρά στην αγκαλιά των γονιών τους ή τον παππούδων τους αποτυπώνοντας την αγάπη, τη στοργή, την ασφάλεια.

https://www.instagram.com/p/CrQkbBDub2a/

Όλες είναι υπέροχες, καλλιτεχνικές και ατμοσφαιρικές. Στην παρακάτω φωτογραφία η Julie γράφει στην ανάρτησή της:

«Μία κλεφτή ματιά σε αυτό το μικροσκοπικό κοριτσάκι.

Ποτέ δεν είχα δει νεογέννητο το οποίο είναι τόσο alert, τόσο παρατηρητικό και τόσο ήρεμο πριν από την φωτογράφιση. Έκλεψε την καρδιά μου και είναι ειλικρινά τιμή μου να σας δίνω μία γεύση από τις πρώτες τις φωτογραφίες»

https://www.instagram.com/p/Cp0vlNXv5Wd/

Σε μία άλλη ανάρτησή της γράφει: «Αυτή η μικρούλα έχει τα πιο υπέροχα μάγουλα για ζούληγμα. Γεννήθηκε στις 32 εβδομάδες και η ζωή της ξεκίνησε στη Μονάδα Φροντίδας Νεογνών. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπόρεσα να τη φωτογραφίσω και να απαθανατίσω μερικά ακόμα στιγμιότυπα αυτής της υπέροχης οικογένειας».

https://www.instagram.com/p/CrgBPSfumof/

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Julie παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CnPMHImO54q/
https://www.instagram.com/p/ClwEiW-rcpt/
https://www.instagram.com/p/CgefKUTuCOM/
https://www.instagram.com/p/CeL4f9GLIcc/
https://www.instagram.com/p/Cc5U2-fuKEH/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved