Κατερίνα Στικούδη: Η νέα φώτο με τον γιο της, Βύρωνα - Μεγάλωσε και ψήλωσε πολύ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Dj Rico, o μπαμπάς δηλαδή, Βαγγέλης Σερίφης.

Κατερίνα Στικούδη: Η νέα φώτο με τον γιο της, Βύρωνα - Μεγάλωσε και ψήλωσε πολύ

instagram @stikoudikaterin

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Πριν από περίπου 2,5 (περίπου) χρόνια στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, Βύρωνας και τον Φεβρουάριο του 2024 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Νικόλας. Το όνομα είχε αποκαλύψει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν ανακοίνωσε τη γέννηση του δεύτερου γιου της. Μάλιστα τότε είχε αναφέρει επίσης, ότι το όνομα Νικόλας, είναι του μπαμπά της.

«Δευτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!!

Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιαζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο»

Με αφορμή την γιορτή του, ο Dj Rico δημοσίευσε φωτογραφία της αγαπημένης του Κατερίνας και του γιου του, Βύρωνα, θέλοντας να δείξει τι έκαναν την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

«Τέχνες, γραμματα πολιτισμός ! 🤣
Σηκώστε μανικια και πάμε!
("Τι κάνατε στη γιορτή σου ??" )» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει την Κατερίνα Στικούδη χωρίς μακιγιάζ να παίζει με τον μεγάλο της γιο.

katerina-stikoudi-gios.jpg

instagram @djrico99

Ο μουσικός σπάνια κάνει αναρτήσεις που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή. Τελευταία φορά που είχε κάνει πάλι ανάρτηση με την Κατερίνα και τους γιους του, ήταν με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας, όπου με μια υπέροχη φωτογραφία της συζύγου του, ήθελε να δείξει πόσο καλή μητέρα είναι.

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ...
Για πείτε μου τι μπορεί κσι τι δε μπορεί να κάνει....
Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας....

Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας!».

stikoudi-thilasmos.jpg

instagram @djrico99

Με αυτό το σχόλιο έδειξε την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό του στην Κατερίνα Στικούδη και μητέρα των παιδιών του, που στη φωτογραφία φαίνεται να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της, όσο διαβάζει παραμύθι στον μεγαλύτερο γιο της, Βύρωνα.

Κατερίνα Στικούδη: Η ανάρτηση για τον φυσιολογικό τοκετό, τον θηλασμό και το mom-shaming

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved