Στικούδη- Σερίφης: Η σπάνια φώτο του γιου τους Βύρωνα δυο μήνες πριν αποκτήσουν και τον δεύτερο γιο

Ο Dj Ricο δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του.

Στικούδη- Σερίφης: Η σπάνια φώτο του γιου τους Βύρωνα δυο μήνες πριν αποκτήσουν και τον δεύτερο γιο

instagram @djrico99

Το βράδυ της Πέμπτης ο σύζυγός της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης (aka Dj Rico) δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του στο Intagram, δείχνοντας τον ίδιο και τον γιο του χέρι χέρι στην περίφημη παραλία της Χίου «Μαύρα Βόλια».

dj-rico-photo-me-gio.jpg

Ο μπαμπάς Βαγγέλης κατάγεται από το Πυργί και είναι ένας προορισμός που τόσο η Κατερίνα Στικούδη, όσο και εκείνος επισκέπτονται συχνά. Άλλωστε κάποια στιγμή και η ίδια η τραγουδίστρια είχε εκφράσει την ανυπομονησία της να δει τον γιο της να περνοδιαβαίνει στην πλατεία του χωριού. Και να που όχι μόνο ο μικρός Βύρωνας περνοδιαβαίνει στην πλατεία, αλλά σε λίγο καιρό θα περνοδιαβαίνει και ο δεύτερος γιος της που βρίσκεται καθ' οδόν.

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια, κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι τη στιγμή που έκανε την ανακοίνωση πριν μερικούς μήνες.

«Έχω και έναν επιπλέον λόγο να θέλω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα.» ακούγεται να λέει η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved