Κατερίνα Στικούδη: Το insta story με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της  η Κατερίνα Στικούδη και το νέο κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και περίπου ένα μήνα!

Κατερίνα Στικούδη: Το insta story με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Κατερίνα Στικούδη και το ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε σε συναυλία της Christina Aguilera που εμφανίστηκε.

Η τραγουδίστρια, κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι τη στιγμή που την έκανε γνωστή.

«Έχω και έναν επιπλέον λόγο να θέλω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα.» ακούγεται να λέει η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Στικούδη με την επιστροφή της από το ταξίδι που είχε κάνει για να ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για το ευχάριστο γεγονός στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι[..]. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι!».

Το insta story με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όλο αυτό το διάστημα η Κατερίνα Στικούδη δεν έκανε αναρτήσεις. Πριν λίγες ώρες όμως δημοσίευσε ένα insta story που τη δείχνει να φορά μαύρο, one shoulder, φόρεμα που τονίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Sexy mama», γράφει η Κατερίνα Στικούδη και εμείς συμφωνούμε μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved