Κατερίνα Καραβάτου: Χουζούρι στο κρεβάτι για τον Αρίωνα πρωινιάτικα - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Δεν ήθελε να σηκωθεί το πρωί της Δευτέρας ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου με τίποτα.

Κατερίνα Καραβάτου: Χουζούρι στο κρεβάτι για τον Αρίωνα πρωινιάτικα - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μια ταύτιση με τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου την είχαμε και εμείς. Τα παπλώματα το πρωί ΚΑΘΕ Δευτέρας είναι ασήκωτα. Πόσο μάλλον αν ο καιρός είναι καλός. Αυτό το «μερικά ακόμη λεπτά» δεν το λένε μόνο τα παιδιά μας, αλλά και εμείς - ας είμαστε ειλικρινείς.

Κάτι αντίστοιχο είπε και ο Αρίωνας στη μαμά του το πρωί της Δευτέρας που ήθελε να χουζουρέψει «λίγο ακόμη» στο κρεβάτι.

Φωτογραφία δημοσίευσε σε insta story η παρουσιάστρια του My Style Rocks στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που έδειχνε τον Αρίωνα να είναι ξαπλωμένος στο διπλό κρεβάτι της μαμάς και κουκουλωμένος με το πάπλωμα.

katerina-karabatou-(2).jpg

«Κάποιος δε θέλει να ξυπνήσει Δευτεριάτικα για σχολείο...», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου και ένα «σε νιώθω» πέρασε από το μυαλό μας.

Η Κατερίνα Καραβάτου όλο και πιο συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές με τον γιο της, Αρίωνα. Από τις πιο πρόσφατες τούτη εδώ που έδειξε πώς τη βλέπει ο Αρίωνας με τα δικά του μάτια. Ο γιος της σχεδίασε τη φιγούρα της με μια τεράστια καρδιά , πλαισιωμένη από άλλες μικρότερες.

«Φωτό 1: Η μαμά όπως την έχω στο μυαλό μου. Φωτό 2-3: Εγώ, που έχω πυρετό κι έχω και χτυπημένο δάχτυλο! Υπογραφή: # Αρίωνας (εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους!)»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved