Γιάννης Βαρδής: Εκδρομή με τα παιδιά και τη σύζυγό του (εικόνες)

Το «ατύχημα» του Αντώνη Βαρδή Jr.

Γιάννης Βαρδής: Εκδρομή με τα παιδιά και τη σύζυγό του (εικόνες)

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά και αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε εκείνα.

Η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη από βόλτες, παιχνίδια, κηπουρική και μουσική. Μάλιστα η Κατερίνα, η κόρη του Γιάννη Βαρδή, σιγά-σιγά μπαίνει στον όμορφο κόσμο της μουσικής με τη βοήθεια του μπαμπά της. Τα γονίδια υπάρχουν και το μόνο που μένει είναι η επαφή και η εξάσκηση με το τραγούδι και τις νότες.

https://www.instagram.com/reel/C3ado2-o79E/


Το Σαββατοκύριακο η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή έκανε μια εξόρμηση και απόλαυσαν τον καλό καιρό, τη θάλασσα, παγωτό και παιχνίδια με το νερό. Τόσο ο μπαμπάς Γιάννης όσο και η μαμά Νατάσα, δημοσίευσαν στιγμιότυπα από αυτή τους την εξόρμηση.

Το «ατύχημα» του Αντώνη Βαρδή Jr.

Αυτός που τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά επάνω του δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Βαρδή Jr. Τον βενιαμίν της οικογένειας που θέλησε να παίξει με το νερό και έπεσε μέσα σε αυτό. Όπως η Νατάσα Σκαφίδα έγραψε και στην ανάρτησή της, ο μικρός ποτέ δεν το παραδέχτηκε αυτό.

skafida-vardis-exormisi-(4).jpg

«Και μετά το προηγούμενο story που δεν παραδέχτηκε ότι έβαλε τα παπούτσια του μέσα στο νερό, έπεσε ολόκληρος μες στο νερό!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved