Νατάσα Σκαφίδα: Έφτιαξε μελομακάρονα με την κόρη της

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στο σπίτι του Γιάννη Βαρδή. 

Νατάσα Σκαφίδα: Έφτιαξε μελομακάρονα με την κόρη της

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα στόλισαν από νωρίς για τα Χριστούγεννα και το σπίτι τους μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Το δέντρο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι και όλη η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αναδεικνύει τοn ήδη ζεστό και cozy χώρο.

giannis-bardis.jpg

Μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού είναι τα χειροποίητα στολίδια που έφτιαξε η Νατάσα Σκαφίδα με τον Αντώνη Βαρδή Junior και την Κατερίνα. Τα στολίδια αυτά ήταν χιονονιφάδες από μπατονέτες με μπόλικη χρυσόσκονη, τα οποία κόλλησαν στα παράθυρα.

24afb716-natasa-skafida-xiononifades2.jpg

Και προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα φυσικά δε σταματούν εκεί. Σειρά έχουν τα γλυκά. Η Νατάσα Σκαφίδα μπήκε στην κουζίνα με την μικρή Κατερίνα και έφτιαξαν μελομακάρονα. Η νεαρή μητέρα απαθανάτισε την κόρη της δίπλα στο ταψί λίγο πριν μπει η πρώτη φουρνιά για ψήσιμο.

«Σήμερα το πρόγραμμα έχει μελομακάρονα και όπως βλέπεις με άλλον βοηθό, με τη Λουλουδένια» έγραψε πάνω στο Instagram Story της.

skafida-kori-melomakarona.jpg

Το σχόλιο αυτό το έγραψε γιατί σε προηγούμενη ανάρτησή της, βοηθός της στην κουζίνα ήταν ο μικρός Αντώνης.

Η μαγειρική είναι μία από τις πολλές δημιουργικές δραστηριότητες που κάνει η Νατάσα Σκαφίδα με τα παιδιά της. Όταν τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο, παίζουν, κάνουν βόλτες, διαβάζουν, κάνουν παρέα μέχρι και τις δουλειές του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CjuiOGCInKJ/

Η Κατερίνα και ο Αντώνης Junior πρωταγωνιστούν και στις αναρτήσεις του μπαμπά τους στο Instagram. Ο Γιάννης Βαρδής εκφράζει την αδυναμία που τους έχει με κάθε ευκαιρία. Από τις πιο ιδιαίτερες είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε από το Καλλιμάρμαρο μετά τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

https://www.instagram.com/p/Cw0sIMQLC0O/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved